Merő Péter tervezett táskákat a Csodalámpa alapítvány számára

Szerző: Trademagazin Dátum: 2023. 12. 04. 11:23

 20 éves a Csodalámpa Alapítvány, kerek évfordulójukat a sajtó képviselőivel és véleményvezérekkel közösen ünnepelték a Csodák Napján. Az eseményen bemutatták az egyedi táskakollekciót, amelyet Merő Péter designer tervezett és amelynek értékesítésből befolyt összeg egy részét beteg gyermekek kívánságainak teljesítésére fordítják. A táskák megvásárolhatók lesznek többek között a Rossmann üzleteiben és Online Drogériájában is.

Az egyedi táskák megvásárlásával bárki segíthet

Már két évtizede váltja valóra életveszélyesen beteg gyermekek álmait a Csodalámpa Alapítvány. Munkatársai és önkéntesei nap mint nap azon dolgoznak, hogy segítsenek a legkisebbeknek átvészelni a hosszan tartó betegségeket, átmenetileg elfeledtetni a kezelések és a kórházi lét nehézségeit, lelkierőt adni, ami elengedhetetlen a gyógyulásukhoz.
November 30. az első kívánság teljesülésének dátuma, amit a kerek évforduló alkalmából Csodák Napjának kiáltott ki az alapítvány.

Idén Merő Péter designer is csatlakozott a misszójukhoz: egyedi táskákat tervezett az alapítvány részére, melyek értékesítésből befolyt összeg egy része a küldetésüket, valamint GyógyBűvészet nevű rehabilitációs programjuk fejlesztését támogatja. A stílusos kiegészítő megalkotása a divattervező javaslata volt, illetve a gyártás szervezése is a MERO brand támogatásával valósult meg. A vászontáskák már elérhetőek a Butlers üzletekben, a Rossmann üzleteiben és Online Drogériájában, valamint a Paloznaki Jazzpiknik és a Csodalámpa Alapítvány webshopján is megrendelhetőek decembertől.

„Fontosnak tartjuk, hogy a magánadományozói bázisunkat erősíteni tudjuk. Eddig jórészt az 1%-os adófelajánlásoknak köszönhetően kaptunk támogatást, most pedig szeretnénk kiskereskedelmi forgalomban is elérhető termékekkel ösztönözni az embereket a jótékonykodásra.”

– fogalmazott Patzauer Éva, a Csodalámpa alapítója.

A Vígszínház is segíti az alapítvány munkáját: A padlás című darab a Csodák Napján jótékony célt támogat. Jegybevételeinek egy részét a beteg gyermekek kívánságainak teljesítésére ajánlja fel. Rudolf Péter színház igazgató, az előadás kezdete előtt mondott pár szót felajánlásukról, megköszönte a nézőknek is a segítséget.

Kapcsolódó cikkeink