Megnyílt az abonyi Tesco

Szerző: trademagazin Dátum: 2010. 08. 30. 00:00

Megnyílt a Tesco hipermarket-lánc legújabb tagja Abonyban, a Szolnoki úton. Az új, 3000 négyzetméteres áruház a hét minden napján, reggel hattól este 10 óráig tart nyitva. Az autósokat 200 férőhelyes parkoló várja.

Az áruház kínálatában kb. 30 ezer különböző termék található, mint például a kedvelt saját márkás termékek (Tesco Value és Tesco Színes), valamint a tavasszal bevezetett Light Choices termékcsalád is, amely az egészséges életmód követői számára készült. Ezen kívül elérhető a Családi Márkák névre keresztelt termékcsalád, amely az árérzékeny, ám kiváló minőségre vágyó vásárlók számára kínál alternatívát. A Tesco kedvelt ruházati márkái, a Cherokee és az F&F, valamint az F&F Blue divatos, őszi darabjai a megszokott kedvező ár-érték aránnyal várják a vásárlókat. Az abonyi hipermarket a Tescótól megszokott minőséggel és széles választékkal, valamint további nyitási akciókkal várja a vásárlókat a hét minden napján.
A TESCO-GLOBAL Zrt. valamennyi áruháza esetében törekszik a környezetbarát technológiák alkalmazására, így természetesen ezek a hipermarketek is az áruházlánc környezettudatos tervezési és kivitelezési koncepciójának példái. A vásárlók olyan kézzelfogható környezetbarát megoldásokkal találkozhatnak itt, mint a száz százalékban lebomló, eldobható bevásárlótáska, a visszaváltható ún. „örökzöld” táska, illetve a hosszantartó bevásárlótáskák kínálata. Az új áruházban a hagyományos bevásárlószatyrokat 5 Ft-ért lehet megvásárolni, ennek célja a környezet megóvása attól a hulladékterheléstől, melyet a bevásárlószatyrok jelentenek.
Az új áruház közel száz embernek ad közvetlenül munkát, a Tesco Üzletsoron található kisboltok alkalmazottai pedig tovább növelik ezt a számot.
Kapcsolódó cikkeink