Megjelent a Trade magazin legújabb száma!

Szerző: Trademagazin Dátum: 2024. 02. 22. 19:18

A digitális verzió ezúttal is bővített formában jelent meg, és olvasható az alábbi címlapra kattintva.

A Trade magazin február-márciusi száma idén is különleges, hiszen az idei SIRHA Budapest 2024 kiállítás hivatalos lapjának 2. része, hagyományosan az esemény részleteivel. Ebben a számban a HoReCa-rovatunk is bekapcsolódik az összeállításba, több cikkel is.

Címlapinterjúban ez alkalommal dr. Szlávik Zsófia, az Aqua Lorenzo marketingvezetője számol be a Veritas márka terveiről.

Évindító számunkban az aktuális évre vonatkozó várakozásokról adunk bővebb áttekintést, elemezve a nemzetközi és a hazai piac változásait, kihívásait és lehetőségeit.

Megszokottnak tűnhet, hogy az itthoni híreket egy sor, csokorba gyűjtött nemzetközi hír egészíti ki, amelyek a nyomtatott magazinhoz képest, lényegesen nagyobb számban találhatók a digitális kiadásban.

Az aktuális piackörképekhez kapcsolódva kapott helyett Húsvéti mellékletünk, amely a témához kapcsolódó kategóriákat veszi górcső alá. A témákat mindig kiegészítik a vegán és fenntarthatósági hírek itthonról és a nagyvilágból egyaránt. Természetesen itt se maradhatnak el a díjak, így most a MagyarBrands nyerteseit listázzuk.

A megannyi kutatási elemzés mellett több eseménybeszámolóval is gazdagítottuk a tartalmat, így a nemzetközi ISM kiállításról, és a Joint Venture Szövetség idei első eseményéről is részletesen beszámolunk. De nem hanyagoljuk a legutóbbi Future Talks adásainkat sem, amelyből most is választottunk egyet. A médiák elemzései közül a karácsonyi tv-reklámversenyünkhöz kapcsolódóan megvizsgáltuk a nézők érzékenységét, és megmutatjuk 2024 instore trendjeit is.

A 200 oldalas magazin ez úttal is sok érdekes és értékes információt oszt meg az olvasókkal. Ajánljuk olvasásra tehát a most megjelent lapszámunkat, amelynek digitális verzióját az alábbi képre kattintva akár most is át lehet lapozni, olvasgatni.

 Kattintson és lapozzon bele, vagy akár ingyenesen töltse le, és olvassa, amikor csak akarja!

Címkék: ,

Kapcsolódó cikkeink