Megindult a jelentkezés a Sirha Budapestre!

Szerző: Tisza Andrea Dátum: 2019. 06. 11. 10:20

A nagy sikerű régiós szakkiállítás, az élelmiszeripart, sütő- és cukrászipart, szálloda- és vendéglátóipart, valamint a csomagolóipart, illetve gasztronómiát is összefogó Sirha Budapest legközelebb 2020. február 4–6. között nyitja meg kapuit a szakemberek előtt.

Akiállítás legutóbb 21 500 szakembert vonzott 35 országból a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontba az érintett iparágak területéről, akiknek mintegy 60%-a döntéshozó pozícióban helyezkedik el az adott vállalatnál, legyen az beszerző, tulajdonos vagy cégvezető. A látogatók mintegy 300 kiállító termékeit és szolgáltatásait tekinthették meg, akiknek közel egyharmada külföldről érkezett, vagy nemzetközi színtéren is tevékenykedik.

A cégeknek a kiállítás iránti növekvő érdeklődését jól tükrözi, hogy a 2018-as rendezvény már két pavilont töltött meg, és ugyan a jövő évi esemény első jelentkezési határideje május 31. volt, de máris sok kiállító jelezte részvételi szándékát. Ez nem is meglepő, hiszen a Sirha Budapest remek fórumot biztosít a résztvevőknek, hogy megismerkedjenek az aktuális trendekkel, fejlesszék saját vállalkozásaikat vagy kapcsolataikat bővítsék. Ezt számos konferencia és előadás mellett, többek között üzleti találkozókat lebonyolító programok is szolgálják.

A kiállítás egyik alapelve, hogy bátran összekapcsolja a hagyományos szakkiállítást az iparágak jelentős versenyeivel, így 2020-ban a konferenciaterem előadásai mellett újra a Sirha Budapest lesz a házigazdája a Bocuse d’Or magyar döntőjének, a hazánkban másodszor megrendezésre kerülő International Catering Cup hazai döntőjének, a Sirha Budapest Desszert Versenynek, és még számos rangos bemutatónak és megmérettetésnek. Ennek köszönhetően az esemény hatalmas vonzerővel bír a szakemberek szemében, akik az egyik legfontosabb szakmai fórumnak tekintik a 2014 óta meg­rendezésre kerülő kiállítást.

A szervezők a szakmai színvonalra is különös figyelmet fordítanak, így partnereik között szerepel a Trade magazin, a Magyar Bocuse d’Or Akadémia, a Magyar Pékszövetség, a Magyar Cukrász Iparosok Országos Ipartestülete és még számos szövetség. (x)

kiállítás következő kedvezményes jelentkezési határideje október 31., így a részvételt fontolgatóknak mindenképp érdemes még előtte ellátogatni a www.sirha-budapest.com weboldalra, ahol minden információ megtalálható a rendezvényről.

Kapcsolódó cikkeink