Megindult a jelentkezés a Sirha Budapestre!
A nagy sikerű régiós szakkiállítás, az élelmiszeripart, sütő- és cukrászipart, szálloda- és vendéglátóipart, valamint a csomagolóipart, illetve gasztronómiát is összefogó Sirha Budapest legközelebb 2020. február 4–6. között nyitja meg kapuit a szakemberek előtt.
Akiállítás legutóbb 21 500 szakembert vonzott 35 országból a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontba az érintett iparágak területéről, akiknek mintegy 60%-a döntéshozó pozícióban helyezkedik el az adott vállalatnál, legyen az beszerző, tulajdonos vagy cégvezető. A látogatók mintegy 300 kiállító termékeit és szolgáltatásait tekinthették meg, akiknek közel egyharmada külföldről érkezett, vagy nemzetközi színtéren is tevékenykedik.
A cégeknek a kiállítás iránti növekvő érdeklődését jól tükrözi, hogy a 2018-as rendezvény már két pavilont töltött meg, és ugyan a jövő évi esemény első jelentkezési határideje május 31. volt, de máris sok kiállító jelezte részvételi szándékát. Ez nem is meglepő, hiszen a Sirha Budapest remek fórumot biztosít a résztvevőknek, hogy megismerkedjenek az aktuális trendekkel, fejlesszék saját vállalkozásaikat vagy kapcsolataikat bővítsék. Ezt számos konferencia és előadás mellett, többek között üzleti találkozókat lebonyolító programok is szolgálják.
A kiállítás egyik alapelve, hogy bátran összekapcsolja a hagyományos szakkiállítást az iparágak jelentős versenyeivel, így 2020-ban a konferenciaterem előadásai mellett újra a Sirha Budapest lesz a házigazdája a Bocuse d’Or magyar döntőjének, a hazánkban másodszor megrendezésre kerülő International Catering Cup hazai döntőjének, a Sirha Budapest Desszert Versenynek, és még számos rangos bemutatónak és megmérettetésnek. Ennek köszönhetően az esemény hatalmas vonzerővel bír a szakemberek szemében, akik az egyik legfontosabb szakmai fórumnak tekintik a 2014 óta megrendezésre kerülő kiállítást.
A szervezők a szakmai színvonalra is különös figyelmet fordítanak, így partnereik között szerepel a Trade magazin, a Magyar Bocuse d’Or Akadémia, a Magyar Pékszövetség, a Magyar Cukrász Iparosok Országos Ipartestülete és még számos szövetség. (x)
A kiállítás következő kedvezményes jelentkezési határideje október 31., így a részvételt fontolgatóknak mindenképp érdemes még előtte ellátogatni a www.sirha-budapest.com weboldalra, ahol minden információ megtalálható a rendezvényről.
Kapcsolódó cikkeink
A múlt ízei a jövő egészsége
A Magyar Pékszövetség által április elején 14. alkalommal kiírt szakmai…
Tovább olvasom >A Magyar Pékszövetség XIV. Szent István napi Kenyérverseny felhívása
A Magyar Pékszövetség 2025-ben is meghirdette az ország egyik legrangosabb…
Tovább olvasom >A Promóciók napján átadásra kerültek az „Év Promóciója 2025” díjak
Idén 17. alkalommal került megrendezésre, a Trade magazin szervezésében az…
Tovább olvasom >További cikkeink
A Hortobágyi Csárdában lett hungarikum a csárda
Hungarikummá nyilvánították a csárdát és a badacsonyi kéknyelűt a Hungarikum…
Tovább olvasom >Utcai gasztrofesztivál, vacsoraestek és fesztiválos ételrendelés a SopronFesten
A SopronFest Gourmet programjainak keretében, egy héten át városszerte a…
Tovább olvasom >Unicum-sör – reklámkampány és nyereményjáték
Generációk bulifétise volt a kultikus Unicum-sör párosítás, amit még a…
Tovább olvasom >