Mediterrán specialitások a SAS Béke Hotel megújult éttermében
Az Olive's Restaurant látványkonyhájában Héjja László séf és profi csapata ínycsiklandó fogásokat készít.
Az étlap összeállításánál és az ételek elkészítése során
fontos szerepet kapott az egészséges életmód, ennek jegyében a friss
hozzávalókat kizárólag olívaolaj felhasználásával fõzik-sütik. A saláták,
olaszos tésztafélék és zöldséges fogások mellett azért a hagyományos magyar
konyha néhány klasszikus darabja is szerepel az étlapon. Hétköznapokon üzleti
ebéddel, hétvégén délidõben büféebéddel várják a vendégeket.
Kapcsolódó cikkeink
Még több cikk hasonló témában >
További cikkeink
Az ételárus nehéz kenyere – A nap videója
A film információi szerint 10 dollárcent egy adag ebből az…
Tovább olvasom >„Kényelmi” tálca – A nap képe
A hirtelen mozdulatok sem okozhatnak kárt a Couch Drink +…
Tovább olvasom >