Mascalzone Latino

Szerző: trademagazin Dátum: 2008. 12. 16. 08:00

Minden különösebb felhajtás és nagyra törő reklámhadjárat nélkül nyitotta meg éttermét Giuseppe Mosti olasz konyhafőnök, aki több esztendeje dolgozik Budapesten, így kétségbevonhatatlan: kisujjában van az itáliai konyhaművészet. Tudja, honnan lehet beszerezni azokat az eredeti, hiteles alapanyagokat, amelyekkel elénk varázsolhatja a hagyományos és modern olasz gasztronómia gyöngyszemeit.
A Budai Vár oldalában, a Batthyány-csarnok mögött szerényen meghúzódó mediterrán-olasz étterem igazi családias hangulatot kínál, alig néhány asztal, de világos, levegős elrendezés. Ahogy az egyre elterjedtebb, az étlap 8-10 naponta változik annak megfelelően, hogy a közeli piacra milyen szezonális, friss, minőségi áruk érkeznek. Kézzel készült, friss olasz tésztaételek, alsó középkategóriás árak, kitűnő olasz és magyar borok és ételek, és a hírek szerint legfeljebb 15 percnyi várakozás a rendelést követően. Ezt kínálja a Mazcalcone Latino, eredeti fordításban: Latin Csirkefogó.
Budapest I.,
Donáti u. 40–42.
Konyhafőnök: Giuseppe Mosti

Kapcsolódó cikkeink