Mascalzone Latino
Minden különösebb felhajtás és nagyra törő reklámhadjárat nélkül nyitotta meg éttermét Giuseppe Mosti olasz konyhafőnök, aki több esztendeje dolgozik Budapesten, így kétségbevonhatatlan: kisujjában van az itáliai konyhaművészet. Tudja, honnan lehet beszerezni azokat az eredeti, hiteles alapanyagokat, amelyekkel elénk varázsolhatja a hagyományos és modern olasz gasztronómia gyöngyszemeit.
A Budai Vár oldalában, a Batthyány-csarnok mögött szerényen meghúzódó mediterrán-olasz étterem igazi családias hangulatot kínál, alig néhány asztal, de világos, levegős elrendezés. Ahogy az egyre elterjedtebb, az étlap 8-10 naponta változik annak megfelelően, hogy a közeli piacra milyen szezonális, friss, minőségi áruk érkeznek. Kézzel készült, friss olasz tésztaételek, alsó középkategóriás árak, kitűnő olasz és magyar borok és ételek, és a hírek szerint legfeljebb 15 percnyi várakozás a rendelést követően. Ezt kínálja a Mazcalcone Latino, eredeti fordításban: Latin Csirkefogó.
Budapest I.,
Donáti u. 40–42.
Konyhafőnök: Giuseppe Mosti
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A termelői együttműködések adhatnak választ a mezőgazdaság problémáira
A termelői együttműködések adhatnak választ a mezőgazdaság problémáira – jelentette…
Tovább olvasom >Aljafoci – A nap videója
Subsoccer a neve a „találmánynak”: az utóbbi évek legizgalmasabb kocsmasportja!
Tovább olvasom >Szavazz a kedvenc Menteshelyedre, garantált kedvezményekért!
A menteshelyek.hu a Paleo, vegán, cukormentes, regenor, tejfehérjementes, laktózmentes, szénhidrát-csökkentett…
Tovább olvasom >