Marinádozott húsok – konyhakész és finom
Az ALDI kínálatában elérhető marinádozott csirkék és sertéshúsok kényelmes és időtakarékos megoldást jelentenek a konyhában, hiszen segítségükkel megspórolhatjuk az előkészítés és a pácolás hosszú folyamatát. A hűtőpultokban található csirke felsőcomb filé és csirkemell 450, a csirkeszárny 500 grammos kiszerelésben, sós páclében, magyaros, illetve fokhagymás-zöldfűszeres ízesítéssel készül. Tepsiben, kevés zsiradékban, 180-200 °C-os sütőben alufólia alatt 30-35 percig sütve, majd a fólia eltávolítása után 10-15 percig pirítva készíthető el, de akár grillezhetjük is őket, ehhez – folyamatos forgatás mellett – nagyjából 30 perc szükséges a grillrácson.
A csont nélkül szeletelt marinádozott sertéskaraj, illetve tarja hazai feldolgozású, 500 grammos kiszerelésben, előpácolás és magyaros/fokhagymás/zöldfűszeres ízesítés után csomagolt termékek, amelyek sütőben vagy a grillrácson gyorsan elkészíthetők és salátával ideális főételt jelenthetnek akár ebédre, vagy vacsorára.
Kapcsolódó cikkeink
Absolute Live: 16 éve a hazai sportitalok trendszettere
2008 óta etalonnak számít a funkcionális sportitalok piacán az akasztói…
Tovább olvasom >Idén 5500 új munkahelyet hoz létre az ALDI az Egyesült Királyságban
A brit ALDI 5500 új munkahelyet hoz létre 2024-ben folytatott…
Tovább olvasom >Vegyes használatú ingatlant fejlesztett az Aldi Süd Németországban
Vegyes használatú ingatlant fejlesztett az Aldi Süd a Karlsruhe közelében…
Tovább olvasom >További cikkeink
Szendvicshozzávalókból tankolunk fel leginkább
Pékáru, felvágott, sonka, szalámi és valamilyen kence – ezeket az…
Tovább olvasom >Elindult az Eisberg egészségtudatos táplálkozásra ösztönző kampánya
Naponta legalább öt adag zöldséget vagy gyümölcsöt kellene fogyasztanunk az…
Tovább olvasom >BH AgrárTrend Index: stabilizálódtak a magyar élelmiszer-gazdaság kilátásai
Stabilizálódott a magyar élelmiszer-gazdaság szereplőinek korábbinál kedvezőbb helyzetértékelése 2024 első…
Tovább olvasom >