Márciustól érkeznek a Nestlé vegán kolbászai Európába és Amerikába
Tavasszal dobja piacra a Nestlé első növényi alapú kolbászait Európában és az USA-ban. A lépést a cég a változó piaci körülményekre és fogyasztói igényekre válaszul teszi meg.
Európában a szója alapú Garden Gourmet Incredible Sausage Bratwurst és Chorizo-stílusban kapható majd. A termékek március 11-én startolnak el az európai piacokon, többek közt Ausztriában, Belgiumban, Németországban, Hollandiában Norvégiában, Svájcban és Svédországban.
Az Egyesült Államokban a hüvelyes fehérje alapú Sweet Earth Sausage áprilistól lesz kapható három változatban (Habanero Cheddar, Asian Ginger Scallion és Chik’nApple).
Kapcsolódó cikkeink
Bővíti speciális fehérjetermékeket előállító gyárát a Nestlé Németországban
A Rosbach vor der Höhe-i telephelyen a Nestlé Vitaflo üzletága…
Tovább olvasom >Ismét sikeres megjelenés volt a Jövő Áruháza
A SIRHA Budapest 2024 szakkiállítás hivatalos lapja a Trade magazin, amely…
Tovább olvasom >Weboldal indításával támogatja a Nestlé a fogyókúrás szereket szedőket
A Nestlé egészségügyi részlege új online platformot indított a testsúlycsökkentő…
Tovább olvasom >További cikkeink
Budapest ad otthont szeptemberben az Európai Ökogazdálkodási Kongresszusnak
Idén Budapest ad otthont az Európai Ökogazdálkodási Kongresszusnak (European Organic…
Tovább olvasom >Ismét sikeres megjelenés volt a Jövő Áruháza
A SIRHA Budapest 2024 szakkiállítás hivatalos lapja a Trade magazin, amely…
Tovább olvasom >A fenntarthatóság és felelős gyártás volt idén az Alimentaria&Hostelco fókuszában
Idén március 18. és 21. között került sor az Alimentaria&Hostelco…
Tovább olvasom >