Márciustól érkeznek a Nestlé vegán kolbászai Európába és Amerikába
Tavasszal dobja piacra a Nestlé első növényi alapú kolbászait Európában és az USA-ban. A lépést a cég a változó piaci körülményekre és fogyasztói igényekre válaszul teszi meg.
Európában a szója alapú Garden Gourmet Incredible Sausage Bratwurst és Chorizo-stílusban kapható majd. A termékek március 11-én startolnak el az európai piacokon, többek közt Ausztriában, Belgiumban, Németországban, Hollandiában Norvégiában, Svájcban és Svédországban.
Az Egyesült Államokban a hüvelyes fehérje alapú Sweet Earth Sausage áprilistól lesz kapható három változatban (Habanero Cheddar, Asian Ginger Scallion és Chik’nApple).
Kapcsolódó cikkeink
Önálló vállalkozásba szervezi víz- és prémiumital-üzletágát a Nestlé
A jövő év elejétől globálisan önálló vállalkozásba szervezi víz- és…
Tovább olvasom >A növényi alapú jövőért felhagy a hústermékgyártással a Gruppo Tonazzo
Az olasz Gruppo Tonazzo bejelentette, hogy az év végéig felhagy…
Tovább olvasom >150 millió dollárból bővíti a Nestlé USA dél-karolinai üzemét
A projekt keretében a vállalat egy újabb gyártósort telepít az…
Tovább olvasom >További cikkeink
30%-kal kevesebb anyaghasználat már megoldás lenne a klímaválságra
A körforgásos gazdaság globális szükségszerűség: túlmutat a földrajzi határokon, és…
Tovább olvasom >Huszadik alkalommal adták át a Hégető Honorka Díjakat
Idén 20. alkalommal adták át a Hégető Honorka Díjakat, rekordszámú,…
Tovább olvasom >Ma kezdődik a World Science Forum Budapesten
Ma kezdődik Budapesten a World Science Forum (WSF – Tudomány…
Tovább olvasom >