Márciustól érkeznek a Nestlé vegán kolbászai Európába és Amerikába
Tavasszal dobja piacra a Nestlé első növényi alapú kolbászait Európában és az USA-ban. A lépést a cég a változó piaci körülményekre és fogyasztói igényekre válaszul teszi meg.
Európában a szója alapú Garden Gourmet Incredible Sausage Bratwurst és Chorizo-stílusban kapható majd. A termékek március 11-én startolnak el az európai piacokon, többek közt Ausztriában, Belgiumban, Németországban, Hollandiában Norvégiában, Svájcban és Svédországban.
Az Egyesült Államokban a hüvelyes fehérje alapú Sweet Earth Sausage áprilistól lesz kapható három változatban (Habanero Cheddar, Asian Ginger Scallion és Chik’nApple).
Kapcsolódó cikkeink
Értékesítési csapatának leépítését fontolgatja a Nestlé Franciaországban
Közel 150 munkahely megszüntetését tervezi a Nestlé Franciaországban, jelentette a…
Tovább olvasom >Új világkonyha-márkákat vezet be a Nestlé az Egyesült Államokban
Mings és Tapatío néven két új világkonyha-márkát vezet be a…
Tovább olvasom >A vegán táplálkozás új mércéje a tisztaság és a minőség
A BIOrganik Online Kft. több mint két évtizede kezdte meg működését…
Tovább olvasom >További cikkeink
Hatalmas vállalkozói érdeklődés mellett mutatkoztak be az új versenyképességet növelő uniós pályázatok a budapesti kamara tájékoztató fórumán
Több mint egy évtizedes kihagyás után budapesti cégek számára is…
Tovább olvasom >Jön a legizgalmasabb agrártechnológiai rendezvény
A mezőgazdaság újjászületése a generációk küzdelmeiben, globális agrárrobotikai forradalom, átjárás…
Tovább olvasom >Másodjára mutatkoznak be Kőbánya meghatározó munkáltatói
A tavalyi sikeres debütálás után, idén november 13-án második alkalommal…
Tovább olvasom >