Márciustól érkeznek a Nestlé vegán kolbászai Európába és Amerikába
Tavasszal dobja piacra a Nestlé első növényi alapú kolbászait Európában és az USA-ban. A lépést a cég a változó piaci körülményekre és fogyasztói igényekre válaszul teszi meg.
Európában a szója alapú Garden Gourmet Incredible Sausage Bratwurst és Chorizo-stílusban kapható majd. A termékek március 11-én startolnak el az európai piacokon, többek közt Ausztriában, Belgiumban, Németországban, Hollandiában Norvégiában, Svájcban és Svédországban.
Az Egyesült Államokban a hüvelyes fehérje alapú Sweet Earth Sausage áprilistól lesz kapható három változatban (Habanero Cheddar, Asian Ginger Scallion és Chik’nApple).
Kapcsolódó cikkeink
Vegán aktivista a Forbes rangos „30 sikeres magyar 30 alatt” listáján
Vida Raul, a Prove magazin alapítója személyében először került fel…
Tovább olvasom >Adattudományi módszerekkel és az AI segítségével azonosít a Nestlé a „klímarezisztens kávécserjéket”
A Nestlé szakértői azt vizsgálják, hogy a fejlett adattudomány és…
Tovább olvasom >Mit eszel holnap?
A Nestlé Hungária rendszeresen méri a magyar lakosság egészséges táplálkozáshoz…
Tovább olvasom >További cikkeink
Átadták az „Év promóciója 2024”-díjakat
Idén 16. alkalommal került megrendezésre, a Trade magazin szervezésében az…
Tovább olvasom >Százharmincnál több nevezés érkezett az Év pálinkás bonbonja-2024 versenyre
Százharminchárom nevezés érkezett az Év pálinkás bonbonja-2024 versenyre – mondta…
Tovább olvasom >Közös szakmai konferencián ünnepli a Logisztika Napját a Magyar Logisztikai Egyesület (MLE) és a Budapesti Metropolitan Egyetem (METU)
Ma van a Logisztika Napja. Ilyenkor országhatáron innen és túl…
Tovább olvasom >