Már kapható a Häagen-Dazs és Pierre Hermè új macaron-jégkrémcsaládja az Egyesült Királyságban
A Häagen-Dazs a macaronjairól híres cukrászmesterrel, Pierre Hermé-vel együttműködve dobta piacra új termékcsaládját.
A közös munkáról először februárban érkezett a bejelentés.
Ez lesz a márka egyik fő nyári újdonsága, amely három változatban – dupla csokoládés ganache, eper-málna, valamint yuzu-citrom – kapható, utóbbi csak a Häagen-Dazs fagylaltozóiban.
A Häagen-Dazs „francia hangulatú” globális bevezetést szeretne, és „a fagylaltok fagylaltját” Pierre Hermé-vel közös globális együttműködés keretében alkotta meg.
A bevezetést kísérő kampány továbbra is a „Ne állj meg!” globális témára épül, miközben hangsúlyozza a francia kapcsolatot, melyet a macaron testesít meg.
„A Pierre Hermé-vel való együttműködés tökéletes módja annak, hogy megmutassuk a márka hamisítatlan kézműves jellegét” – mondta Manuel Garabato, a Häagen-Dazs márkafejlesztési igazgatója.
A márka emellett a fagylaltozóiban különleges nyári menüt is kínál majd, amely három italból és egy Pierre Hermével közösen tervezett fagylaltból áll.
Kapcsolódó cikkeink
Egyhengeres fagylaltot vagy kéthengerest? – A nap képe
Nagyobb, magasabb, de leginkább másabb a hengeres fagylalt, mint a…
Tovább olvasom >Ötletbörze Kansasban
Október 7–8-án került megrendezésre a Shop! Ideation konferencia, a magyar POPAI…
Tovább olvasom >Limitált kiadású „Emily In Paris” jégkrémet dob piacra a Häagen-Dazs
„Be More Emily” címmel indított új globális kampányt a Häagen-Dazs…
Tovább olvasom >További cikkeink
Fogyasztóvédelmi kiválóságok díjazása: elismerték a 2024. év legjobbjait
Az idei év kiemelkedő fogyasztóvédelmi referensei és különdíjazottjai vehették át…
Tovább olvasom >Adni Öröm! – nehéz sorsú embereknek gyűjtenek tartós élelmiszereket a SPAR-üzletekben
Elindult mától a Magyar Máltai Szeretetszolgálat és a SPAR Magyarország…
Tovább olvasom >KSH: az ipari termelés 0,2 százalékkal mérséklődött októberben
Októberben az ipari termelés volumene 0,2, munkanaphatástól megtisztítva 3,1 százalékkal…
Tovább olvasom >