Már kapható a Häagen-Dazs és Pierre Hermè új macaron-jégkrémcsaládja az Egyesült Királyságban
A Häagen-Dazs a macaronjairól híres cukrászmesterrel, Pierre Hermé-vel együttműködve dobta piacra új termékcsaládját.
A közös munkáról először februárban érkezett a bejelentés.
Ez lesz a márka egyik fő nyári újdonsága, amely három változatban – dupla csokoládés ganache, eper-málna, valamint yuzu-citrom – kapható, utóbbi csak a Häagen-Dazs fagylaltozóiban.
A Häagen-Dazs „francia hangulatú” globális bevezetést szeretne, és „a fagylaltok fagylaltját” Pierre Hermé-vel közös globális együttműködés keretében alkotta meg.
A bevezetést kísérő kampány továbbra is a „Ne állj meg!” globális témára épül, miközben hangsúlyozza a francia kapcsolatot, melyet a macaron testesít meg.
„A Pierre Hermé-vel való együttműködés tökéletes módja annak, hogy megmutassuk a márka hamisítatlan kézműves jellegét” – mondta Manuel Garabato, a Häagen-Dazs márkafejlesztési igazgatója.
A márka emellett a fagylaltozóiban különleges nyári menüt is kínál majd, amely három italból és egy Pierre Hermével közösen tervezett fagylaltból áll.
Kapcsolódó cikkeink
A jégkorszak végét várják a jégkrémmárkák
Szezon ide, időjárás oda, a jégkrémpiacon most főként az árak és promóciók…
Tovább olvasom >Häagen-Dazs – Új ízek a portfólióban
Ízesítések tekintetében nem csak választékos, de innovatív is a Häagen-Dazs…
Tovább olvasom >További cikkeink
Nem füstöltek el a grillsajtok
Bár tavaly a grillsajtok piaca egy kisebb összeomlást élt át,…
Tovább olvasom >Mit mondanak a vásárlók az új kereskedelmi eszközökről?
A Consumer Panel Hungary GfK–YouGov év elején megkérdezte paneltagjait online vásárlási szokásaikról,…
Tovább olvasom >Speciális élelmiszerek toplistája: 1. Diabetikus, 2. Szénhidrátcsökkentett, 3. Laktózmentes
Együnk-e tojást, vagy nem ajánlott? Igyunk-e állati eredetű tejet, vagy…
Tovább olvasom >