Termékeink bemutatása a fő cél
Az elmúlt 2-3 évben alapvetően nem változott a professzionális konyhai nagygépek piaca – elemez Gál Sándor, az Assur Kft. tulajdonos-cégvezetője –, továbbra is a pályázati pénzek felhasználása a domináns, saját tőkéből jellemzően inkább csak a géppótlás, egy-egy készülék beszerzése történik. Érdekes tapasztalat ugyanakkor, hogy hiába áll rendelkezésre x forint a pályázati pénzekből, a pályázók egy része mégis a legolcsóbb készüléket szeretné megvásárolni. Pedig a legolcsóbb készülékek általában nem tartoznak a jobbak közé.
Gál Sándor
tulajdonos-cégvezető
Assur
Mára a Sirha szakkiállítás Magyarországon egészen speciális vásárrá vált: alapvetően végfelhasználók a vásárlátogatók. Sokan csak a kiállítás miatt csúsztatják el a rendezvényig a beszerzéseiket, hogy ott majd olcsóbban vásároljanak készüléket, mint előtte vagy utána. Ehhez az elváráshoz alkalmazkodik a kiállítók jelentős része is – ez majd a standokon érzékelhető is lesz.
Az Assur kiállítási koncepciója már évek óta változatlan: nem az az elsődleges szándékunk, hogy eladjuk a kiállított készülékeket. Legfontosabb célunknak azt tekintjük, hogy bemutassuk kínálatunkat a vevőinknek: a kimagasló minőségű Liebherr hűtőkészülékeket, vagy egy teljes konyha berendezését a Diamond készülékekkel akár 2 hét alatt.
A digitalizáció alapvetően megváltoztatta cégünk marketingtevékenységét. A kommunikációnk hangsúlya az offline-ról az online kommunikációra helyeződött át. Ezeket a kommunikációs lehetőségeket már eddig is használtuk – például a weboldalon lapozható prospektusok, élő raktárkészlet-nyilvántartó, hűtőleválogató és egyéb programok formájában. //
Kapcsolódó cikkeink
Mindig van új és még újabb!
Mindenhol ott leszünk! Immár negyedik alkalommal a SIRHA egyik kiemelkedő…
Tovább olvasom >Pénztárgépmentes vendéglátó- és élelmiszerüzletek Budapesten
A 2018-as és 2020-as Sirha Budapest szakkiállításon építettük meg és…
Tovább olvasom >További cikkeink
Visszafogottabb eredményt hozott az ősz az idegenforgalomban
A nyári szezon növekedése után az ősz első hónapja visszafogottabb…
Tovább olvasom >Az idei első félévben is töretlenül bővült a globális hotelipar
Az előző év kiugró eredményeihez képest is képes volt tovább…
Tovább olvasom >