Magazin: Acélos mosdóhigiénia

Szerző: Trademagazin Dátum: 2017. 04. 12. 07:33

Az SCA egy éve vezette be új, prémium mosdókba szánt Tork adagolóit az éttermi és szállodai vendéglátásban. A praktikumot és az eleganciát ötvöző, rozsdamentes acélból készült Tork Image Design™ termékcsalád mind funkciója, mind formatervezése miatt utat nyitott a csúcskategóriájú mosdók felé. Sikereit az első év remek eredményei bizonyítják: ezekből a termékekből ugyanannyi idő alatt 20 százalékkal nagyobb mennyiséget adtak el, mint az általuk felváltott alumínium termékcsaládból.

Acelos mosdohigienia

A Tork Image Design™ termékek könnyen és gördülékenyen karbantarthatók és utántölthetők, amivel nemcsak a kiszolgáló személyzet munkáját segítik, de az elegáns design iránt fogékony vendégek számára is különleges élményt nyújtanak.


A rozsdamentes acél és a prémium kivitelezésű műanyag művészi kifejezésmódja és kifinomult anyaghasználata biztosítja az adagolók hosszú élettartamát. A horizontálisan szálcsiszolt acélfelületek tökéletes harmóniában vannak bármilyen falburkolattal, a hangsúlyos keretet adó fekete szegélyek ugyanakkor dinamikus megjelenést kölcsönöznek a termékeknek.

A Tork a legapróbb részletekre is odafigyelt: az egységes megjelenésű termékcsalád kéztörlő-, kozmetikaikendő- és toalettpapír-adagolóból, hulladékgyűjtőből, valamint a vendégek maximális kényelmét szolgáló ruhaakasztóból, illetve a párizsi parfümszakértők által speciálisan a Tork számára kifejlesztett, gazdag és krémes, magnóliaillatú Luxus Soft habszappant tartalmazó adagolóból és virágillatú illatosító spray adagolóból áll.

A termékcsalád tagjai funkcionális szempontból is lényeges előnyöket hordoznak. Ilyen a kéztörlőfogyasztást csökkentő laponkénti adagolás – ami akár szenzoros, érintésmentes rendszerben is elérhető –, a könnyű karbantartás és feltöltés, valamint hogy a felületkezelt acélon nem keletkeznek rozsdafoltok és ujjlenyomatok. (x)

Kapcsolódó cikkeink