Lővei Péter a Dreher Sörgyárak új ellátási lánc igazgatója

Szerző: trademagazin Dátum: 2015. 02. 19. 11:20

Lővei Péter ellátási lánc igazgatóként csatlakozott a Dreher Sörgyárakhoz. A 15 éves szakmai tapasztalattal rendelkező szakember feladata az újonnan indult Ellátási Lánc szervezetének és munkájának integrálása a több mint 600 fős söripari vállalat működésébe. Péter több éves regionális tapasztalattal rendelkezik a söripari logisztika és ellátás területén.

Lovei.Peter

Péter 2000-ben szerezte diplomáját a Budapesti Műszaki Főiskolán. Karrierjét 2000-ben, a Pepsi Magyarországnál kezdte tervezési és logisztikai feladatokkal, végül pedig az ’end-to-end’ ellátási lánc tervezéséért volt felelős. 2006-ban csatlakozott az Ottakringer Pécsi Sörfőzdéjéhez logisztikai, tervezési és beszerzési vezetőként, majd 2008-ban a Carlsberg csoporthoz váltott, ahol 2014 novemberéig dolgozott.

A Carlsbergnél töltött évei alatt a szakember európai és ázsiai logisztikai stratégiát érintő fejlesztési projekteken dolgozott a csoport koppenhágai központjában; 2011-ben a délkelet-európai régióban vette át a horvátországi és a magyarországi vásárlói ellátási lánc vezetését; 2012-től a cég svájci székhelyű, globális ellátási láncért felelős központjában dolgozott a logisztikai és tervezési folyamatirányítás vezetőjeként.

Kapcsolódó cikkeink