Limitált szériával köszönti a versenyzőket a Red Bull

Szerző: trademagazin Dátum: 2015. 05. 07. 11:20

Különleges tervezésű dobozzal jelentkezik a Red Bull Air Race budapesti futama előtt az energiaital gyártója. A napokban terjesztik el a piacon, májusra pedig minden üzletben kapható lesz a „hero can”, amelyen a sorozat magyar világbajnoka, Besenyei Péter arca látható.

red_bull_hero_can

A „hero can” elnevezésű, Besenyei Péter arcával fémjelzett, különleges dizájnú dobozok hamarosan az egész országban megvásárolhatóak lesznek. Az apropót az adta, hogy nyáron Budapest egén mérik össze tudásukat a Red Bull Air Race pilótái. A világ leggyorsabb motorverseny-sorozat egyetlen magyarjának, Besenyei Péternek július 4-5 között drukkolhatnak a hazai szurkolók százezrei.

Besenyei Péter Magyarország egyik ikonja: a műrepülő pilóta nyert már Világkupát, világ- és Európa-bajnokságot, számtalan hajmeresztő bravúr kötődik a nevéhez több kontinensen. A Red Bull Air Race pilótái „keresztapának” nevezik, mert egyetlen versenyző sem tett annyit a sorozat kialakításáért, mint a 2003-as világbajnok. Besenyei Péter évtizedek óta viszi a magyarok jó hírét a világban, a nyáron pedig visszatér oda, ahonnan a karrierje indult: Budapestre. 2009 óta most először fordul elő, hogy a pilóták a Duna-felett dacolnak a G-erőkkel, a széllel és a 400 km/órát is meghaladó sebességgel.

„A „hero can” egy limitált számú széria és egy igen jelentős eseményre hívja fel a figyelmet, a Red Bull Air Race visszatérésére. Ki más lehetne a csomagoláson, mint Besenyei Péter? Minden országnak megvannak a maga hősei, Besenyei Péter pedig egy olyan sportember, akire okkal lehetünk büszkék” – mondta Takács Ákos, a Red Bull marketing menedzsere. A különleges dizájnú dobozok a készlet erejéig a vendéglátóhelyeken és az üzletekben is kaphatóak lesznek. A vásárlók a dobozokon megtalálják az #airracehungary hashtaget, amellyel részt vehetnek az Instagram játékban. Ennek a főnyereménye egy felejthetetlen repülés Besenyei Péterrel. A „hero canek” extra energiát biztosítanak mindenki számára, aki készen áll a felszállásra!

Kapcsolódó cikkeink