Laktató finomsággal, rizses krémtúróval rukkolt elő a Milli

Szerző: Trademagazin editor Dátum: 2018. 05. 29. 11:09

A kiváló minőségű, tápláló tejtermékeiről ismert Millitől nem szokatlan, hogy különleges finomságokkal lepi meg rajongóit. Ezúttal két nagy kedvencet, a tejberizst és a krémtúrót hozta össze egy kényeztető, ugyanakkor laktató desszertben. A fahéjas és vaníliás ízben piacra kerülő Milli rizses krémtúró akár ebéd utáni édességként, de tízóraira vagy uzsonnára is jó választás lehet.

A hazai tejtermék-piac kiemelkedő képviselője a Milli. Ízletes, friss hazai tejből készült tejdesszertjeit, például a ma már klasszikusnak számító vaníliás krémtúrót sokan régóta kedvelik.
A márka nagy hangsúlyt fektet a fogyasztók véleményére, így rendszeresen végez körükben felméréseket. A főétkezések közötti nassolásról szóló kutatás eredményéből egyértelműen kiderült, a legtöbbünknek az okoz dilemmát, hogy kényeztető finomságot válasszunk-e, amelyek gyakran nem elég laktatóak, vagy inkább olyasmit, ami jobban eltelít. A Milli újdonsága erre kínál megoldást, hiszen a rizzsel gazdagított hagyományos krémtúró egyszerre finom és laktatóbb is, mint a sima változatok. Az új típusú tejdesszertek, a rizses krémtúrók vaníliás és fahéjas változatban lesznek kaphatóak.
„Különösen fontosnak tartjuk, hogy olyan termékeket vigyünk piacra, amelyek valóban a vásárlóink igényeit elégítik ki. Ebben az újdonságban a krémtúró édes krémessége vegyül a tápláló rizzsel, így alkalmas akár egy kisétkezésre is, ráadásul a két különböző textúra, a lágy krémtúró és a rizsszemek keveredése még tovább fokozza az ízélményt. Arra is nagyon odafigyeltünk, hogy az ízesítésül szolgáló fahéj minőségi legyen, a másik változat pedig valódi vaníliával készüljön. Olyan desszertet szeretnénk a fogyasztóknak kínálni, ami semmilyen szempontból nem hagy hiányérzetet bennük, és aközött sem kell választaniuk, hogy finomat vagy inkább laktatót egyenek-e” – mondta el Pataki Ágnes, a Milli márkamenedzsere.
Az egyedülálló édességek 149 Ft-os ajánlott fogyasztói áron már elérhetőek lehetnek az üzletekben.

Még több cikk hasonló témában >

További innovációs termékek