Krisztina étterem-söröző

Szerző: trademagazin Dátum: 2008. 02. 01. 08:00

Napjainkban, amikor a negyven feletti korosztály egymás után kénytelen elbúcsúzni fiatalsága kedvelt törzshelyeitől, felüdülés látni, hogy a hetvenes–nyolcvanas évek egyik kultikus helye, „A” Krisztina új életre kel. Kissé változott a külső, kissé változott a konyha, kissé más a célközönség, de a lényeg: újra várja a vendégeket.
A hangulat inkább a családias, igazi polgári kisvendéglők irányába mutat.
Az étlap nélkülözi a ma divatos manírokat, kifejezetten a magyarosnak mondott konyha képviselői uralják a választékot. Gulyásleves, füstült csülök, a frissensültek között határozott szárnyasdominancia. A fő cél a házias ízek kedvelőinek törzsvendéggé tétele. A „sörös” múlt viszont talán többet érdemelne, mint a kínálatban szereplő kétféle csapolt…
Konyhafőnök: Szabó Zoltán
Budapest XII., Krisztina krt. 25.

Kapcsolódó cikkeink