Kortárs cukrászok – terefere Szentandrási Szabó Emesével (Suhajda Cukrászda)
Kóstolóval egybekötött beszélgetések a magyar cukrászatról – ezzel a koncepcióval indult januárban a az MKVM-ben a múzeum és a Magyar Cukrász Iparosok Országos Ipartestületének közös, új programsorozata.
2015. február 25., csütörtök, 19 órakor a vendég Szentandrási Szabó Emese a budaörsi Suhajda Cukrászdából.
A programról: Milyen érzés lehet, hogy miközben egész nap vágyakozunk egy falatnyi „bűn” elkövetésre, minden hónap utolsó szerdáin ezt úgy tehetjük meg, hogy közben megismerkedhetünk a csábítókkal? A múzeum Dobos szalonjában a vendégek érdekes és színes történetek, életutak, szakmai műhelytitkok nyomában pillanthatnak majd be egy édes világba. Megismerkedhetnek a múlt, jelen és az új generáció képviselőivel.
Regisztráció: kiss.hajnalka@mkvm.hu
Kapcsolódó cikkeink
Védett üzleteink nyomában – Múltidéző belvárosi élményséta
Pest, Buda és Óbuda egyesítésének évfordulójára exkluzív programot dolgozott ki…
Tovább olvasom >Menzán innen – Menzán túl: kiállítás a MKVM-ben
A népkonyháktól a konyhásnéniken át a robottokig: a Magyar Kereskedelmi…
Tovább olvasom >Idén Saly Noémi kapja az MKVM-emlékérmet
Augusztus 20-án ünnepel a Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeum, átadják…
Tovább olvasom >További cikkeink
Több a kérdés, mint a válasz: mit árulnak el valójában az Eurostat friss fogyasztási adatai Magyarországról?
Megjelentek az Eurostat 2024-es fogyasztási és gazdasági statisztikái, és ahogy…
Tovább olvasom >Nem változott az euróövezet gazdasági teljesítménye júniusban
Siófok vezeti a Szallas.hu 2025-ös nyári időszakra szóló belföldi foglalási…
Tovább olvasom >Egy kattintás a boldogságért: tízből kilenc magyar impulzusvásárló
A magyarok ötöde vásárol rendszeresen olyan terméket, amit előre nem…
Tovább olvasom >