Kortárs cukrászok – terefere Szentandrási Szabó Emesével (Suhajda Cukrászda)

Szerző: trademagazin Dátum: 2015. 02. 11. 10:22

Kóstolóval egybekötött beszélgetések a magyar cukrászatról – ezzel a koncepcióval indult januárban a az MKVM-ben a múzeum és a Magyar Cukrász Iparosok Országos Ipartestületének közös, új programsorozata.

2015. február 25., csütörtök, 19 órakor a vendég Szentandrási Szabó Emese a budaörsi Suhajda Cukrászdából.

A programról: Milyen érzés lehet, hogy miközben egész nap vágyakozunk egy falatnyi „bűn” elkövetésre, minden hónap utolsó szerdáin ezt úgy tehetjük meg, hogy közben megismerkedhetünk a csábítókkal? A múzeum Dobos szalonjában a vendégek érdekes és színes történetek, életutak, szakmai műhelytitkok nyomában pillanthatnak majd be egy édes világba. Megismerkedhetnek a múlt, jelen és az új generáció képviselőivel.

Regisztráció: kiss.hajnalka@mkvm.hu

Kortars cukraszok _ terefere Szentandrasi Szabo Emesevel (Suhajda Cukraszda)

Kapcsolódó cikkeink