Környezetbarát szuvidálás
Az első hazai két Michelin-csillagos étterem és a Startup Plastic Surgery közös kihívást indít a környezetbarát szuvidálás érdekében. Az inkubációs program kihívására olyan fiatal csapatokat várnak, amelyek egy innovatív ötlettel tudnának segíteni a vákuumcsomagolás környezetbarát helyettesítésére. A startup 2022 novemberében már harmadik alkalommal indítja el inkubációs programját, amelyben a legjobb ötletek kitalálóit szakmai és jelentős anyagi támogatásban részesítenek, hogy az álmokból valóság válhasson, és jövedelmező projektek/termékek jöhessenek létre. Az idei program a műanyag által okozott környezeti és egészségügyi kihívások megoldására keresi a fenntartható ötleteket és startup vállalkozásokat.
Ami még a kihívást megfűszerezi, hogy az ONYX Műhely étterem is csatlakozott a programhoz. Ez egyáltalán nem meglepő, hiszen a Műhely és a jövőbeni ONYX egyaránt teljesen új szemszögből közelíti meg a vendéglátást, és célja, hogy működésének minden lehetséges aspektusában szem előtt tartsa a fenntarthatóságot. //
Kapcsolódó cikkeink
Start-up-ba invesztál a német Weleda
A tanúsítvánnyal rendelkező natúrkozmetikumok és antropozófiai gyógyszerek forgalmazása terén globális…
Tovább olvasom >Ennyit kosztál egy vacsora a vidéki dupla Michelin-csillagos étteremben
Magyarországon jelenleg két olyan étterem található, amely a világ egyik…
Tovább olvasom >Először kapott Horvátországban két Michelin-csillagot egy étterem
A Rovinjban található Agli Amici lett Horvátország első étterme, amely…
Tovább olvasom >További cikkeink
A vendéglátóhely-nevek és a brit humor – A nap képe
Az angolok imádják a(z angol) humort, láthatóan még a vendéglátóhelyek…
Tovább olvasom >Északra költözik a nyár: ugrásszerűen nő a skandináv turizmus
A nyári hőség és a klímaváltozás hatására egyre több európai…
Tovább olvasom >