Komposztálható csomagolást kapott az Agnesi tészta
Az olasz Gruppo Colussi bemutatta 100%-ban komposztálható csomagolását, amelye Agnesi tésztáinál vezetet be.

A tésztát megesszük, a csomagolást elássuk.
A cég lépése nemzetközi szinten az első a komposztálható csomagolóanyagok terén. A csomagolás ún. Mater-Bi-ből készült, s öt olasz cég fejlesztette ki a pollenzoi Gasztronómai Tudományok Egyetemével együttműködésben.
Az új csomagolás fenntartható erdők fáiból készült papírt is tartalmaz.
ESM
Kapcsolódó cikkeink
McKinsey: a fogyasztók figyelme az élelmiszerbiztonság és higiénia fölötti aggodalmakról újra a fenntartható csomagolásra helyeződött át
A McKinsey 11 ország fogyasztói körében végzett felmérése szerint a…
Tovább olvasom >Félig üres, félig tele az egyszer használatos pohár
Mennyire elterjedtek Magyarországon a környezetbarát étkezési eszközök? Mik a jellemzően…
Tovább olvasom >További cikkeink
Vezetőváltás a Fornettinél: Szabó Nándor az új ügyvezető igazgató
2025. július 1-jétől Szabó Nándor tölti be a Fornetti ügyvezető…
Tovább olvasom >Változás a Zwack vezetésében: Belovai Csaba a Zwack Unicum Nyrt. új vezérigazgatója
A Zwack Unicum Nyrt. tulajdonosi döntése értelmében 2025. július 1-től…
Tovább olvasom >Indul a Kifli nagy nyári kihívása
Képzeld el a nyarat sorban állás, cipekedés és hosszú bevásárlólisták…
Tovább olvasom >