Komposztálható csomagolást kapott az Agnesi tészta
Az olasz Gruppo Colussi bemutatta 100%-ban komposztálható csomagolását, amelye Agnesi tésztáinál vezetet be.
A cég lépése nemzetközi szinten az első a komposztálható csomagolóanyagok terén. A csomagolás ún. Mater-Bi-ből készült, s öt olasz cég fejlesztette ki a pollenzoi Gasztronómai Tudományok Egyetemével együttműködésben.
Az új csomagolás fenntartható erdők fáiból készült papírt is tartalmaz.
ESM
Kapcsolódó cikkeink
McKinsey: a fogyasztók figyelme az élelmiszerbiztonság és higiénia fölötti aggodalmakról újra a fenntartható csomagolásra helyeződött át
A McKinsey 11 ország fogyasztói körében végzett felmérése szerint a…
Tovább olvasom >Félig üres, félig tele az egyszer használatos pohár
Mennyire elterjedtek Magyarországon a környezetbarát étkezési eszközök? Mik a jellemzően…
Tovább olvasom >További cikkeink
Átadták az „Év promóciója 2024”-díjakat
Idén 16. alkalommal került megrendezésre, a Trade magazin szervezésében az…
Tovább olvasom >Hullámok a cégtrendben – a felszámolások és cégalapítások változó arcai
Csökkenő megszűnések mellett is csökkenő cégszámok a cégtrendben. A cégalapítási…
Tovább olvasom >Megnyitott Esztergom első McDonald’s étterme
A mai napon megnyílt Esztergom város első McDonald’s étterme. A beruházás…
Tovább olvasom >