Kiosztották a Gourmet by SIRHA díjait

Dátum: 2014. 03. 10. 12:25

Közvetlenül a SIRHA Budapest 2014 megnyitója után került sor a Gourmet by SIRHA innovációs termékverseny eredményhirdetésére.

DSC_Dijazottak69 copy

– Az első alkalommal meghirdetett versenyre összesen 27 pályázat érkezett, és örömmel konstatáltuk, hogy mindegyik pályamunka valódi innovációt tartalmazott – emelte ki Hermann Zsuzsanna, a Trade magazin főszerkesztője, a zsűri elnöke.

A nevezőket négy kategóriába osztották. Az élelmiszer kategória legjobbjának a Hungerit Zrt. bizonyult, Valdor Kacsapecsenye termékcsaládjával. A cukrászati és sütőipari pályamunkák közül az első helyezést a Kemence Sütőipari Kft. Vargabélese és Mákos bobájkája szerezte meg. A HoReCa szolgáltatások kategóriájában a MICROS Fidelio Magyarország Kft. nyert, MICROS inMotion, mStation és mTablet Terminal pályázatával. A Gép és Technológia kategóriában pedig a T. Nagy Tamás Kft. Rougié kék homár pályázatát rangsorolta első helyre a zsűri.

Az INNOREG Közép-magyarországi Regionális Innovációs Ügynökség különdíját szintén a T. Nagy Tamás Kft. nyerte el.