Kihirdették a 2010. évi Magyar Termék Nagydíj pályázatot

Szerző: trademagazin Dátum: 2010. 03. 22. 08:00

2010-ben tizenharmadik alkalommal hirdette meg a Magyar Termék Nagydíj® Pályázatot az EXIMBANK Magyar Export-Import Bank Zrt., az INDUSTORG – VÉDJEGYIRODA Minőségügyi Kft., az ITD Hungary Nonprofit Zrt., a MEHIB Magyar Exporthitel Biztosító Zrt., a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság, a TERC Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. és a TÜV SÜD KERMI Kft.A Magyar Termék Nagydíj® Pályázat a minőségtudatos szemlélet elterjesztését tűzte ki legfőbb feladataként, amellyel a tudatos fogyasztói magatartás kialakulását is segíti.
Pályázni 17 témakörben lehet, hazai és nemzetközi piacon versenyképes, kiemelkedő minőségű, környezetkímélő eljárással gyártott termékekkel és szolgáltatásokkal. A pályázati témakörök a gazdaság szinte minden területét felölelik. Pályázatot nyújthat be minden természetes és jogi személy, jogi személyiség nélküli gazdasági társaság, egyéni vállalkozó, alkotóközösség.
A pályázatok benyújtási határideje: 2010. május 21. Az ünnepélyes eredményhirdetés, a Nagydíjak és a különböző elismerések átadása 2010. szeptember elején a hagyományoknak megfelelően a Parlament Felsőházi Termében lesz.

Kapcsolódó cikkeink