„Kidobott” almából készült forralt bor a polcokon
A finn Kesko olyan forralt bort dobott piacra, amelynek az alapanyagául szolgáló almát kidobták volna a szemétbe.
A termék nem az első ilyen a retailer kínálatában: a Hyvis márkájú gyümölcslevek ugyanis egytől egyig olyan zöldségeket és gyümölcsöket tartalmaznak, amelyeket formájuk miatt a szupermarketek kidobtak volna, miközben még tökéletesen fogyaszthatóak.
A Hyvis Glögi néven debütáló forralt borból már az előzetes kampány során 9000 üvegnyit adtak el a lelkes finn vásárlóknak.
ESM
Kapcsolódó cikkeink
Emberség, állatság – A nap képe
Egy német élelmiszerüzlet zöldségrészlegének ajánlata: vidd haza háziállataidnak a zöldséghulladékot!…
Tovább olvasom >Még jó! – élelmiszermentő kampányt indított az Auchan és a Nébih
Szemléletformáló kampányt indított az Auchan Magyarország a Nébih Maradék nélkül…
Tovább olvasom >Az OKSZ élelmiszer-kiskereskedő tagvállalatai élen járnak az élelmiszer adományozásban
Az élelmiszer-hulladék csökkentését kiemelt feladatként kezelik a Magyarországon működő nemzetközi…
Tovább olvasom >További cikkeink
Rendkívüli fogyasztóvédelmi ellenőrzést indítanak az ételfutár cégeknél
A fogyasztóvédelemért felelős Nemzetgazdasági Minisztérium rendkívüli fogyasztóvédelmi vizsgálatot indít a…
Tovább olvasom >Csökkent a Ryanair nyeresége az első üzleti félévben: bevételnövekedés mellett mérsékelt eredmény
A Ryanair, Európa egyik legnagyobb fapados légitársasága, jelentős nyereségcsökkenést könyvelt…
Tovább olvasom >Omnichannel Scale 2024 – Miként maradhatnak versenyképesek a magyar kereskedők?
Mindannyian érezzük, hogy valami nagyon megváltozott a kereskedelemben. A digitális…
Tovább olvasom >