„Kidobott” almából készült forralt bor a polcokon
A finn Kesko olyan forralt bort dobott piacra, amelynek az alapanyagául szolgáló almát kidobták volna a szemétbe.

Hulladék helyett egészséges ital!
A termék nem az első ilyen a retailer kínálatában: a Hyvis márkájú gyümölcslevek ugyanis egytől egyig olyan zöldségeket és gyümölcsöket tartalmaznak, amelyeket formájuk miatt a szupermarketek kidobtak volna, miközben még tökéletesen fogyaszthatóak.
A Hyvis Glögi néven debütáló forralt borból már az előzetes kampány során 9000 üvegnyit adtak el a lelkes finn vásárlóknak.
ESM
Kapcsolódó cikkeink
A luxus is lehet zöld – 6000 kg élelmiszert mentettek meg a budapesti hotelek a Munch alkalmazáson keresztül
Országszerte 12 szálloda csatlakozott a Munch ételmentő platformhoz: jelenleg 10…
Tovább olvasom >Emberség, állatság – A nap képe
Egy német élelmiszerüzlet zöldségrészlegének ajánlata: vidd haza háziállataidnak a zöldséghulladékot!…
Tovább olvasom >Még jó! – élelmiszermentő kampányt indított az Auchan és a Nébih
Szemléletformáló kampányt indított az Auchan Magyarország a Nébih Maradék nélkül…
Tovább olvasom >További cikkeink
Orbán Viktor: az árréscsökkentést új termékekre is be fogjuk vezetni, ha szükséges
Az árrésszabályozást fenn kell tartani, mert az indokolatlan áremelésekkel szemben…
Tovább olvasom >Egészséges, rostban és fehérjében gazdag húskészítményeket fejlesztettek ki Debrecenben
Új, egészségvédő, rostban és fehérjében gazdag, egyedi bioaktív hatóanyagokat tartalmazó…
Tovább olvasom >A német kiskereskedelmi forgalom csökkent áprilisban havi szinten
Németországban reálértéken 1,1 százalékkal csökkent a kiskereskedelmi forgalom áprilisban havi…
Tovább olvasom >