Kibővült kínálat és megújult összetétellel jönnek a Lenor Perfume Therapy öblítők

Szerző: Trademagazin Dátum: 2024. 06. 14. 11:56

A Lenor Perfume Therapy termékcsalád megújult összetétellel a különleges parfümolaj technológiával és kibővült termékportfóliójával segít vásárlóinak abban, hogy a mindennapok hajtásában egy pillanatnyi pihenésre leljenek. A Perfume Therapy öblítők egyedülálló formulájának köszönhetően mostantól 3x hosszabb illathatást biztosítanak, akár egész napos élményt biztosítva.

Egyedülálló és Hosszan Tartó Illat

A Lenor Perfume Therapy termékcsaládot azoknak tervezték, akik számára fontos a hosszan tartó frissesség, különleges illatélmény és a kikapcsolódás a mindennapok állandó rohanásában. Az új formula kifejlesztése során a legmodernebb parfümtechnológiát alkalmazták, hogy a ruhák akár háromszor hosszabb ideig megtartsák kellemes illatukat. Az eredmény egy olyan Lenor termékcsalád, amely biztosítja a tartós és intenzív illatélményt. 

A Lenor felmérése szerint a kellemetlen szagok a fogyasztók 72 százalékának okoz gondot a mindennapok során, elsősorban a nap vége felé. Emellett a megkérdezettek 80 százaléka nyilatkozott úgy, hogy a frissesség érzése túl hamar múlik el a frissen mosott ruháikból. A Perfume Therapy termékcsalád mind a hét tagja, a Lotus flower & Diamond Fig, a Floral Bouquet, az Ocean Breeze, az Orchid & Vanilla, Cherry Blossom & Sage, az Orange & Verbana valamint a Cedar Wood & Pine Tree egyaránt válaszol erre a kihívásra. Az új, innovatív formulának köszönhetően. ráadásul a Lenor Perfume Therapy Cherry Blossom & Sage egy teljesen új elem a kollekcióban, amiben a a cseresznyevirág és rózsavíz jegyei üditő hangulatot teremtenek.

Különbség a Hagyományos Termékekhez Képest

A Lenor Perfume Therapy különlegessége abban rejlik, hogy kiváló frissességet és puhaságot biztosítanak. Ez az új termékcsalád kifejezetten az illatok tartósságára és intenzitására helyezi a hangsúlyt. Az innovatív formula lehetővé teszi, hogy a ruhák hosszabb ideig megőrizzék frissességüket, miközben kellemes és nyugtató illatot árasztanak.

Pozitív Hatás a Mindennapi Életre

A Lenor Perfume Therapy használata pozitív változást is hozhat a fogyasztók mindennapjaiba, hiszen a hosszabb ideig tartó illat nemcsak frissességet, hanem egyfajta nyugalmi érzetet is biztosít, ami egész nap kitart. Legyen szó munkáról, családi programokról vagy pihenésről, a Lenor Perfume Therapy által nyújtott kényelem és frissesség mindig jelen van, fokozva a nap minden pillanatának minőségét.

Bizonyított hatás

A Budapest Yogafest vendégei maguk is kipróbálhatták az új termékcsaládot, valamint megtalálhatták belső egyensúlyukat a Lenor standjánál, amely a pihenés szigete volt a fesztiválon. A vendégek kipróbálhatták, hogy melyik illat illik hozzájuk a legjobban, valamint megnézhették az új kollekciót inspiráló virágokat is. 

Kapcsolódó cikkeink