Jöttek, láttak, győztek!
A Sirha Budapest 2018 szakkiállítás eseményeiről lapunk következő számában számolunk be részletesen, ám a versenyek győzteseiről addig is beszámolunk olvasóinknak. A Bocuse d’Or magyarországi döntőjén a balatonszemesi Kistücsök Étterem séfhelyettese, Pohner Ádám diadalmaskodott, ő képviselheti majd Magyarországot a verseny európai döntőjén Torinóban.
A Desszert Verseny győztese Berta Gréta és Kőrösi-Fehér Emese lett, a Kempinski Hotel Corvinus cukrászatának munkatársai. Az itthon első alkalommal kiírt International Catering Cup verseny magyar döntőjén az Albatros-Expo Catering Kft. csapata (Kasuba László, Balázs Gergő, Volenter István) győzedelmeskedett.
Az Országos Közétkeztetési Szakácsverseny legjobbja az Eurest Budapest csapata (Horváth György és Maros András) volt. //
Kapcsolódó cikkeink
Bocuse d’Or: Tizenharmadik hely és legjobb tál különdíj Magyarországnak
A világ egyik legrangosabb gasztronómiai versenyén, a Bocuse d’Oron Magyarország…
Tovább olvasom >A magyar Bocuse d’Or csapat promóciós filmje – A nap videója
Január 26-án versenyez a Bocuse d’Or idei döntőjén a magyar…
Tovább olvasom >Történelmi győzelem az ifjúsági szakács VB-n
A Bocuse d’Or előszobájaként is emlegetett Chaine Ifjúsági Szakács Világbajnokság…
Tovább olvasom >További cikkeink
Nemzetközi felmérés: rekordmagas az utazási kedv Európában a globális feszültségek ellenére is
Az éghajlatváltozás, a globális bizonytalanságok és a geopolitikai zavarok ellenére…
Tovább olvasom >Újra jön a Strandok Éjszakája
Idén tizenhatodik alkalommal rendezik meg a Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére a…
Tovább olvasom >Strandválasztás okosan: így változik a Balaton turisztikai térképe
A Balaton továbbra is verhetetlen a hazai nyaralók körében –…
Tovább olvasom >