Jöttek, láttak, győztek!
A Sirha Budapest 2018 szakkiállítás eseményeiről lapunk következő számában számolunk be részletesen, ám a versenyek győzteseiről addig is beszámolunk olvasóinknak. A Bocuse d’Or magyarországi döntőjén a balatonszemesi Kistücsök Étterem séfhelyettese, Pohner Ádám diadalmaskodott, ő képviselheti majd Magyarországot a verseny európai döntőjén Torinóban.
A Desszert Verseny győztese Berta Gréta és Kőrösi-Fehér Emese lett, a Kempinski Hotel Corvinus cukrászatának munkatársai. Az itthon első alkalommal kiírt International Catering Cup verseny magyar döntőjén az Albatros-Expo Catering Kft. csapata (Kasuba László, Balázs Gergő, Volenter István) győzedelmeskedett.
Az Országos Közétkeztetési Szakácsverseny legjobbja az Eurest Budapest csapata (Horváth György és Maros András) volt. //
Kapcsolódó cikkeink
Történelmi győzelem az ifjúsági szakács VB-n
A Bocuse d’Or előszobájaként is emlegetett Chaine Ifjúsági Szakács Világbajnokság…
Tovább olvasom >Bocuse-bajnokok, ha találkoznak
A skandináv gasztronómia csillaga, a norvég Christian André Pettersen szeptemberben…
Tovább olvasom >Legjobb szakácsaink 27 év alatt
Nyikos Patrik, a Stand Étterem séfje nyerte a Jeunes Chefs…
Tovább olvasom >További cikkeink
2025 lesz a magyar sörturizmus éve?
18 magyar, kisüzemi sörfőzdébe kalauzol el a Bakancslista 2025 –…
Tovább olvasom >Macsó megközelítés a vásárlásban – A nap képe
Az USA-ban működik (legalább) egy olyan hipermarket, ahol a bevéárláshoz…
Tovább olvasom >Új szabályozás a munkaegészségügyi vizsgálatok terén: mit jelent ez a szállodaipar számára?
2024. szeptember 28-tól jelentős változások léptek életbe a munkaegészségügyi vizsgálatok…
Tovább olvasom >