Jön a Debrecziner Gourmet Fesztivál
2024 nyarán immár 8. alkalommal rendezzük meg a Nagyerdőn a Debrecziner Gourmet Fesztivált. Június 14. és 16. között az ország legkiválóbb éttermei és séfjei gyűlnek össze Debrecenben, hogy megmutassák, milyen magaslatokban tart most a gasztronómia csúcsa Magyarországon. Debrecen legjobb éttermei mellett vendégkiállítóként sztárséfek is bemutatkoznak.
![](https://trademagazin.cdn.webgarden.io/wp-content/uploads/2024/02/Kepernyofoto-2024-02-28-15.00.30-1024x679.png)
fotó: Főnix Rendezvényszervező Nonprofit Kft.
Legyen szó akár fine dining éttermekről, bisztrókról vagy food truckokról, biztosak lehetünk benne, hogy folyamatosan új utakat keresve, merészen fűszerezett kreativitással készítik el fogásaikat. A háromnapos találkozó látogatóit az ínycsiklandó falatok, az izgalmas textúrák és a különleges alapanyag-párosítások mellett fantasztikus desszertek, kézműves sörök, minőségi borok és formabontó koktélok várják. A 2018-ban alapított Debrecziner Gourmet-díjat ezúttal is a közönség szavazatai alapján viheti majd haza a legjobb kiállító. Akikkel már biztosan találkozhat a fesztiválközönség: Iszkor (Mályinka), Páva (Székelyudvarhely), Bobajka (Tarcal), Almavirág (Derecske), Horgonyzó (Tiszalök). Színvonalas zenei élményből sem lesz hiány: szombaton Palya Bea és zenekara, vasárnap a Zaporozsec lép fel a Debrecziner Gourmet színpadán.
A nagyerdei ízutazásra már elérhetők az early bird jegyek a Főnix Rendezvényszervező Nonprofit Kft. honlapján és a Kölcsey Központ jegypénztárában.
Kapcsolódó cikkeink
Problémák és megoldások
Az MVI a Nemzetgazdasági Minisztérium Turisztikai Tanácsadó Testületének kérésére összeállította…
Tovább olvasom >Először kapott Horvátországban két Michelin-csillagot egy étterem
A Rovinjban található Agli Amici lett Horvátország első étterme, amely…
Tovább olvasom >Ötven új hely a Magyar Konyha Balaton 2024 Gasztrokalauzában
Mintegy háromszáz étterem, strandbisztró, kávézó, lángosozó és cukrászda, köztük ötven…
Tovább olvasom >További cikkeink
Megvette a Valeo Foods az Appalaches Nature-t
Megvásárolta a Valeo Foods Group a kanadai juharszirup-gyártó Appalaches Nature-t.…
Tovább olvasom >Franciaországban és Brazíliában növekszik, Európában küszködik a Carrefour
Az Európában meglehetős kihívást jelentő körülmények ellenére elégedett a Carrefour…
Tovább olvasom >Közel felére esett vissza az élelmiszer-ipari innovációk száma 2007 óta
A Mintel piackutató cég szerint a 2024 januárja és májusa…
Tovább olvasom >