Jön a Debrecziner Gourmet Fesztivál

Szerző: Trademagazin Dátum: 2024. 02. 28. 08:58

2024 nyarán immár 8. alkalommal rendezzük meg a Nagyerdőn a Debrecziner Gourmet Fesztivált. Június 14. és 16. között az ország legkiválóbb éttermei és séfjei gyűlnek össze Debrecenben, hogy megmutassák, milyen magaslatokban tart most a gasztronómia csúcsa Magyarországon. Debrecen legjobb éttermei mellett vendégkiállítóként sztárséfek is bemutatkoznak.

fotó: Főnix Rendezvényszervező Nonprofit Kft.

Legyen szó akár fine dining éttermekről, bisztrókról vagy food truckokról, biztosak lehetünk benne, hogy folyamatosan új utakat keresve, merészen fűszerezett kreativitással készítik el fogásaikat. A háromnapos találkozó látogatóit az ínycsiklandó falatok, az izgalmas textúrák és a különleges alapanyag-párosítások mellett fantasztikus desszertek, kézműves sörök, minőségi borok és formabontó koktélok várják. A 2018-ban alapított Debrecziner Gourmet-díjat ezúttal is a közönség szavazatai alapján viheti majd haza a legjobb kiállító. Akikkel már biztosan találkozhat a fesztiválközönség: Iszkor (Mályinka), Páva (Székelyudvarhely), Bobajka (Tarcal), Almavirág (Derecske), Horgonyzó (Tiszalök). Színvonalas zenei élményből sem lesz hiány: szombaton Palya Bea és zenekara, vasárnap a Zaporozsec lép fel a Debrecziner Gourmet színpadán.

A nagyerdei ízutazásra már elérhetők az early bird jegyek a Főnix Rendezvényszervező Nonprofit Kft. honlapján és a Kölcsey Központ jegypénztárában.

Kapcsolódó cikkeink