Jön a Debrecziner Gourmet Fesztivál
2024 nyarán immár 8. alkalommal rendezzük meg a Nagyerdőn a Debrecziner Gourmet Fesztivált. Június 14. és 16. között az ország legkiválóbb éttermei és séfjei gyűlnek össze Debrecenben, hogy megmutassák, milyen magaslatokban tart most a gasztronómia csúcsa Magyarországon. Debrecen legjobb éttermei mellett vendégkiállítóként sztárséfek is bemutatkoznak.
Legyen szó akár fine dining éttermekről, bisztrókról vagy food truckokról, biztosak lehetünk benne, hogy folyamatosan új utakat keresve, merészen fűszerezett kreativitással készítik el fogásaikat. A háromnapos találkozó látogatóit az ínycsiklandó falatok, az izgalmas textúrák és a különleges alapanyag-párosítások mellett fantasztikus desszertek, kézműves sörök, minőségi borok és formabontó koktélok várják. A 2018-ban alapított Debrecziner Gourmet-díjat ezúttal is a közönség szavazatai alapján viheti majd haza a legjobb kiállító. Akikkel már biztosan találkozhat a fesztiválközönség: Iszkor (Mályinka), Páva (Székelyudvarhely), Bobajka (Tarcal), Almavirág (Derecske), Horgonyzó (Tiszalök). Színvonalas zenei élményből sem lesz hiány: szombaton Palya Bea és zenekara, vasárnap a Zaporozsec lép fel a Debrecziner Gourmet színpadán.
A nagyerdei ízutazásra már elérhetők az early bird jegyek a Főnix Rendezvényszervező Nonprofit Kft. honlapján és a Kölcsey Központ jegypénztárában.
Kapcsolódó cikkeink
Borravaló vagy szervizdíj
Gyakran nagy bizonytalanság övezi a témát: a mára szinte mindenhol alkalmazott…
Tovább olvasom >A legendás étteremkalauz visszatér Magyarországra!
Világszerte elismert szereplővel gazdagodik a magyar gasztronómiai élet. A francia…
Tovább olvasom >Magyar fejlesztésű AI-szoftver írja át a nemzetközi üzleti világot a vendéglátóiparban
A 100%-ban magyar fejlesztésű Everguest Intelligence AI-szoftver nem csupán egy…
Tovább olvasom >További cikkeink
Miért dugulnak be sorra a csomagautomata szolgáltatók? Ez az adat rámutat az okokra
Egyre népszerűbbek a csomagautomaták: idén már a webshopok közel háromnegyede…
Tovább olvasom >30%-kal kevesebb anyaghasználat már megoldás lenne a klímaválságra
A körforgásos gazdaság globális szükségszerűség: túlmutat a földrajzi határokon, és…
Tovább olvasom >Fenntarthatóság és egészség: a növényi alapú tejtermékek térhódítása Magyarországon
Az elmúlt években a növényi alapú tejtermék-alternatívák nemcsak globálisan, hanem…
Tovább olvasom >