Jól hajrázott év végén az OTP SZÉP-kártya

Szerző: trademagazin Dátum: 2016. 01. 11. 10:50

Felpörgött az OTP SZÉP-kártyák forgalma tavaly decemberben. A kártyatulajdonosok mintegy egymilliárd forinttal költöttek többet az év utolsó hónapjában, mint egy évvel korábban – írja a Népszabadság Online.

Otp-szepA pénzintézet közleménye szerint a 2014 utolsó hónapjában négymilliárd forintos költés után tavaly decemberben több mint ötmilliárd forintnyi juttatást használtak fel. Az OTP SZÉP tehát a hideg évszakban is a belföldi turizmus motorja.

A piac több mint háromnegyedét uraló OTP SZÉP kártya a karácsonyi és az újévi hosszúhétvégéken is elkísérte a családokat a több mint 27 ezer elfogadóhely valamelyikére. Az OTP Bank tapasztalatai szerint ilyenkor a szokásosnál is népszerűbbek a wellness szállodák, és sok család látogatja a jégpályákat is.

A karácsonyi és újévi hosszúhétvégéket – a 965 ezer OTP SZÉP-kártya birtokos közül is – sokan töltötték közös, családi pihenéssel, és bízták az ünnepi előkészületeket egy szálloda személyzetére. A hét nap alatt közel 800 millió forintot költöttek a kártyabirtokosok. (NOL.hu)

Kapcsolódó cikkeink