Ismét nemzetközi siker: adalékmentes Gyulai Szárazkolbász

Szerző: Trademagazin editor Dátum: 2020. 07. 14. 11:28

Covid vagy nem Covid. Több mint 800 élelmiszer és italgyártó nevezett a világ minden tájáról e megmérettetésre, 1510 termék érdemelt valamilyen minősítést a nemzetközileg elismert chefek és sommelier-ek vaktesztjén.

 

A nemzetközi ítészek Gyulahús számára immáron hatodik alkalommal ítélték meg az aranycsillagos minősítést.
Az eddigi aranycsillagos terméksor:
Gyulai Kolbász 2015
Gyulai Szalámi 2016
Gyulai Pokol Szalámi 2017
Gyulai Kézműves Vékony kolbász 2018
Gyulai Vastagkolbász Mangalica hússal 2019
Adalékmentes Gyulai Szárazkolbász 2020

A bírálatról
A bírák a legnevesebb, legmagasabb presztízsű európai kulináris és sommelier szervezetből kerülnek ki, többek között francia, görög, spanyol, svéd szakmai körökből. A Nemzetközi Íz és Minőség Intézet az egyetlen olyan nemzetközi szervezet, mely a bírálathoz vaktesztet használ, ahol valóban elfogultság nélkül ítélik meg a termékeket. https://www.taste-institute.com/en/home
A bíráló bizottság élelmiszer kategóriában is 100 pontos vaktesztet használ. A zsűri a terméket az illat, az íz, a megjelenés, illetve az összbenyomás alapján, súlyozott matematikai átlaggal számolt bírálati eredmény szerint értékeli.
Ennek alapján az Adalékmentes Gyulai Szárazkolbász termék a „Very Good Taste” a nagyon jó ízű termékek kategóriájába került, amely nemzetközi szinten nem csak Európában jelent elismerést. A minősítéssel járó logóhasználat 3 évig díjmentesen áll rendelkezésre.

Kapcsolódó cikkeink