Ismét kinyit a Jövő Áruháza a SIRHA Budapest kiállításon! (4. rész)

Szerző: Trademagazin Dátum: 2024. 02. 29. 23:02

Március 5-7. között a SIRHA Budapest kiállításon várja látogatóit a Trade magazin által szervezett Future Store Innovations stand, közel 800 négyzetméteren. Térjen be hozzánk, hiszen 25 cég termékinnovációját, értékesítéstámogató eszközfejlesztését és legújabb szolgáltatását szeretné bemutatni Önnek is!

Idén a Jövő Áruházában is a vásárlói élményt középpontba állító eszközök, szolgáltatások kerülnek fókuszba, miközben a termékfejlesztések fő iránya a fenntarthatóságot célozza. A legújabb kereskedelmi eladásösztönző hagyományos és digitális eszközök, a mesterséges intelligencián alapuló fejlesztések, eszköz-nyomonkövetés, adatgyűjtés és elemzés kiemelt szerepet kapnak. Ami pedig kereskedelmi oldalról feladja a leckét mindenkinek: a biztonságos a 24/7 koncepciós nyitvatartási megoldások.

Számos eszköz itt kerül bemutatásra elsőként, és közben több termékinnováció kóstolható is lesz, ahogy a korábbi években is. A kiállító 25 cégből, most újabb 6 mutatkozik be (ábécé sorrendben).

A SIRHA Budapest 2024 szakkiállítás A pavilon AB1 Future Store Innovations standján 25 cég mutatja be innovatív termékét, sikeres eladásösztönző eszközeit, új megoldásait egyedülálló módon, szakmai túravezetéssel, amelyek fél óránként indulnak, előre meghirdetett időpontokban. A túrára előzetesen is lehet jelentkezni, időpontot foglalni, de a szabad helyek függvényében a helyszínen is lehet regisztrálni. A túralátogatások maximum 30 fős csoportokban történnek, egy túra kb. 70 perc időtartamú.

A cikk alján térítésmentes belépőre és a túrákra is lehet regisztrálni!

Ostoros: Együtt lenni jó!

Egerben élünk, dolgozunk, itt neveljük gyerekeinket. Odafigyelés és elkötelezettség hajt minket nap, mint nap. Szeretünk alkotni és együtt lenni – barátokkal, ismerősökkel, új arcokkal és régiekkel. Folyamatosan újítunk és fejlesztünk, mert fontos számunkra, hogy értéket hozzunk létre. Magas minőségű borokat készítünk, a hétköznapokra pont úgy, mint az ünnepekre.

Szlogenünk megannyi jelentést takar! Éppen ezért választottuk. Barátokkal, családdal lenni, ünnepelni, beszélgetni, borozgatni, kirándulni, enni, inni…. szóval: Együtt lenni, jó! Épp ezt az üzenetet szeretnénk átadni minél szélesebb körben, hogy az Ostoros borok egyfajta üdítő életérzést közvetítsenek a fogyasztók számára, legyen szó közös ünneplésről, vagy csak egy pihentető estéről, esetleg egy kellemes, közös vacsoráról, hiszen minden alkalomhoz jó választásnak bizonyulnak az Ostoros Családi Pincészet borai.

Bemutatkozik a Real Nature megújult portfóliója

A Real Nature Kft. teljes értékláncán keresztül tudatosan, immár 20 éve rengeteget tesz annak érdekében, hogy a legalacsonyabb környezeti kihatással működjön, és lással el márkáival a vásárlóit. Munkájukat igazolja, hogy 2020-ban Joya márkafejlesztésükre, majd 2021-ban a vállalat működésére is megkapták a Fenntarthatóság Szimbóluma díjat. Mindehhez hozzájárul új, környezettudatos gyártósorok létesítése, korszerű, klímatudatos csomagolástechnológiai és logisztikai megoldásuk, CO2 megtakarítással járó termesztés és termelés, az ellátási lánc egyszerűsítése, a logisztikai hálózat optimalizálása. 

A Joya növényi márka alap célkitűzése a kezdetektől fogva a fenntartható gazdálkodás volt, ennek jegyében már akkor számos korszerű technológiai újdonságot alkalmaztak. A 2022-es SIRHA kiállítás óta termékeik csomagolását tovább fejlesztették. Happy termékcsaládjuk több fogyasztói felmérésben is bizonyítottan nagy kedveltségnek örvend nemcsak árszínvonala, de minősége okán is.

NÖM, Good Milk tejtermékek előállítása során 50-100%-ban újrahasznosított RePet palackokra cserélték az összes, korábban PET palackba csomagolt termékportfóliójukat. Good Milk termékeik garantáltan GMO-mentes alapanyagból készülnek, előállításuk során is helyi alapanyagok felhasználásából, rövidített ellátási láncban. 2023-ban új, korszerű gyártósor beállításával kifejezetten a magyar piacra fejlesztett Good Milk Elopak joghurtitalok kerültek piacra, folyamatos kereskedelmi és fogyasztói edukáció mellett, mivel teljesen újszerű még itthon ez a típusú csomagolás a joghurtok piacán. 

A Lunter tofu márka forgalmazását „Józű egészség szolgálatában” szlogennel indították el. A tofu több ezeréves ázsiai múltra tekint vissza. Besztercebányán történik a termékek gyártása. Natúr, konyhakész ízesített változatokban is megtalálható, akár mártogatáshoz vagy reggelihez ízletes, kenhető krémek formában is. 

A My Love My Life különféle alapanyagból készült élő joghurtkultúrás, növényi termékcsalád, kevés összetevőből, tartósítószer és mesterséges anyagok nélkül, ízletes, krémes állagú, így akár desszertként is a fogyasztó. 

A Nobilis, több mint 30 éves múltú magyar vállalat. Termékeinek forgalmazására két éve kapott megbízást a Real Nature. Folyamatosan megújuló termékkínálatában került nemrég a boltok polcaira a gyömbéres almaszirom és a kurkumás, étcsokoládés mandula. A gyermekek kedvenceit, a szalmaszálakat cikkcakk almatermékekkel egészítik ki, natúr, fahéjas és epres változatban.

A Green Heart bio termékcsalád az egészséges vegán és vegetáriánus táplálkozás szolgálatában áll. Változatos ízvilágban, optimalizált logisztikai szolgáltatás mellett, Ausztria első számú hidegkonyhai és szendvics készítő üzeméből kerül a boltok polcaira.

Ökopremier a dezodorok piacán a Rossmann és a Respray innovációja

2023 januárjában debütált a Rossmann és a Respray innovációja, az automatával újratölthető deospray technológiája. 

A fenntartható termékek iránti kereslet az elmúlt években nagy mértékben nőtt, erre reagálva a FMCG cégek egyre több újratöltő megoldással jelentkeznek különböző termékekre fókuszálva. A dezodor esetében a technológiai kihívások miatt eddig váratott magára a megoldás. Ezekre a problémákra fejlesztették a Respray innovációját, amely ötvöz egy innovatív szelep- és szórófej technológiát egy olyan saját fejlesztésű újratöltő automatával, ami a különböző funkcióknak köszönhetően lehetővé teszi a palackok vásárlói közegben való újratöltését. 

Csak Európában közel kétmilliárd dezodor palackot dobnak ki az emberek évente. Az új alumínium előállítása rendkívül energia és költség igényes folyamat, amely óriási terhet jelent környezetünk számára. A Respray csapata úgy gondolja, hogy erre tökéletes megoldás, ha egy palackot többször is tud használni a vásárló. Kezdetektől fogva az az alapvető céljuk, hogy minél pozitívabb környezeti hatást tudjanak elérni a kozmetikai iparágban: a környezettudatos vásárló akár öt alkalommal is újrahasználhatja a palackját, ezzel negyedére csökkentve a használatból adódó CO2 lábnyomát.

Együttműködve a Rossmann csapatával, és a drogérialánc ISANA márkájával már 3 budapesti Rossmann üzletben érhetők el az automaták: a budaörsi Auchan Korzón, a Flórián téren és a Mammut II-ben, a következő évek célkitűzés pedig az országos terjeszkedés és az illat-, és márkakínálat bővítése.

Aki ellátogat a Future Store standra kipróbálhatja az újratöltést saját maga, és természetesen, ajándékba magával viheti a feltöltött palackot is!

Stari családi sörfőzde: Sörök minden generációnak!!

Az 1992-es év kiemelkedő volt a Stari számára, megalapították a Balaton-felvidék legelső, egyben az ország egyik első kézműves, kisüzemi sörfőzdéjét, amely a mai napig családi vállalkozásként, töretlen népszerűséggel működik.

 Valahányszor egy új trendet készülnek meglovagolni, több mint harminc év tapasztalatával, tudásával, kísérletével és anyagismeretével vágnak bele a termékfejlesztésbe. A mai trendeknek megfelelően érthető, legutóbb miért egy alkoholmentes és egy citromos alkoholmentes sörrel rukkoltak elő. A könnyű, nyári, gyümölcsös kisüzemi sörök tekintetében náluk a legnagyobb a választék, de kínálnak többféle pils-típust is, a vörös, barna és búzasör mellett. Söreik kisüveges formában a nagyobb kényelem érdekében twist-off kupakkal, azaz csavarható koronazárral kerülnek forgalomba, illetve KEG hordóban érhetők el, de vannak fél literes csatos üveges kiszerelések is, amelyben pl. Veszprém város hivatalos sörét forgalmazzák.

 A sörfőzde vállalja, hogy rendezvényeken 1-2 órás időtartamban igény szerint vacsorával egybekötött sörbemutatót tart, szabadtéri eseményeken egyedi építésű beertruckból söröket csapol, akár több ezer fő részére. Amennyiben partnereiket személyre szóló céges ajándékokkal szeretnék meglepni, egyedi címkés sörök gyártását is vállalják. A karácsonyi időszakban a sörök mellett ötletes gasztro csomagokkal segítik a céges ajándékozást.

 A Future Store túra előtt vagy után, bárki bátran megkóstolhatja a kiállításon kínált 5-féle Stari sört a Trade magazin regisztrációs pultja mellett. 

Modern logisztikai szolgáltatások a TIMOCOM-tól

A TIMOCOM, mint európai fuvarozási és logisztikai szolgáltató, a legmodernebb digitális megoldásokat kínálja ügyfeleinek a hatékonyabb és átláthatóbb áru- és szállítmányozás érdekében. Kiemelt figyelmet fordít az adatbiztonságra, és folyamatosan fejleszti rendszereit az ügyfelek igényeinek megfelelően. 

A TIMOCOM által kifejlesztett intelligens logisztikai rendszer egy olyan platform, ahol a fuvarozók, szállítmányozók és logisztikai szolgáltatók találkoznak. Az interaktív térképes felületen könnyedén megtalálhatók és összehasonlíthatók a fuvarlehetőségek, növelve ezzel a hatékonyságot és csökkentve az üresjáratokat. A rendszer biztonságos és megbízható, így az üzleti tranzakciók zökkenőmentesen zajlanak.

A TIMOCOM Marketplace-ben fogja össze az összes ismert telematikai rendszert, amely a fontos helymeghatározási adatokat áttekinthetően jeleníti meg. Egyetlen felületen láthatja az összes nyomon követhető járművet, így nincs szükség a különböző alkalmazások közötti váltogatásra. Ugyanakkor az áttekinthetőség nagyobb biztonságot eredményez a teljes üzleti folyamat során és hozzájárul a fenntarthatóbb logisztikai megoldásokhoz is.

Csúcsmodern boltberendezések a Wanzltől

A Wanzl Magyarország Kft. számos innovációt mutat be idén a Jövő Áruházában, mint például Sliding door digitális kapumegoldás, a HybridLock digitális betéti zár bevásárlókocsikra, a Bake Off display, a Your Table multifunkciós árubemutató rendszer, a mobil munkaállomás, a ProGlove hordható kesztyű szkenner vagy éppen a KT sorozat komissiózó kocsijai. 

A Sliding door, egy stílusos kapumegoldás, amelynek funkciói az adott üzlet folyamataira és kereskedői elvárásokra szabható. Mind bejárati, mind kijárati zónába illeszthető, akár hagyományos funkcióval vagy kontrollált beléptetéssel. Az azonosított beléptetés történhet mobilapplikációval generált vonalkóddal vagy QR-kóddal.

A bevásárlókocsi az első olyan dolog az üzletben, amivel a vevő fizikailag találkozik, és a digitális fejlesztések ezt a terméket sem tudják megkerülni. Annak érdekében, hogy mindenki elégedett legyen ugyanazon termékkel, a HybridLoc hagyományos érmés zárral és digitális zárral is rendelkezik. A kereskedők a kocsi feloldását követően azonnal személyre szabott ajánlatokkal és bónuszkampányokkal érhetik el vásárlóikat digitális hirdetéseiken keresztül, emellett ők fontos információkat kapnak a kocsik használati gyakoriságáról. 

Az üzletek egyik kiemelt területe a friss pékáru zóna, ahol egy Bakeoff display-rendszerrel higiénikusan kínálható a péksütemény és kenyéráru. A rendszer moduláris, a tornyok tetszőleges db-számban sorolhatók egymáshoz, alkalmazkodva az üzlet kínálati árumennyiségéhez. Integrálható melegentartó polccal, valamint csomagolt termék kihelyezésére alkalmas nyitott polcos modullal is. Fejlesztés alatt a termék fogyását figyelő integrált rendszer, amely a napi sütések tervezéséhez ad pontos információt.

A Your Table egy multifunkciós árubemutató rendszer, amellyel az árucikkek egyszerű módon, szakszerűen rendezhetők csoportba. A hozzá tartozó elemek és kiegészítők úgy kerültek kialakításra, hogy sokoldalúan használhatók, és egymással tetszőlegesen kombinálhatók. Ezáltal kiválóan alkalmas olyan termékek társított bemutatására, amelyek a polcokon jellemzően nem egymás mellett jelennek meg, mégis együtt bemutatva képesek jelentős addicionális forgalmat generálni.

A Wanzl mobil munkaállomás ideális megoldás a raktározási és logisztikai feladatok támogatásához, amelyek sokszor az iroda és a raktár közti távolság többszöri megtételével járnak. Legyen szó leltározásról, bejövő áruk átvételéről, vagy összeszerelő tevékenységről, a mozgó irodával idő takarítható meg, mert használatával egységben jelenik meg minden technikai felszerelés, amire szükség lehet.

A ProGlove új innovatív hordható (kesztyű) szkenner, amely szakít a hagyományos kézi szkenner megoldásokkal miközben jelentősen növeli a hatékonyságot. Ergonomikus kialakításával használata lehetővé teszi a dolgozók számára, hogy szabad kézzel, így hatékonyabban, biztonságosabban dolgozhassanak. Széles körben használható az áru beérkezésétől és az áru küldésétől a komissiózáson át a leltárkészítésig. Akár disztribúciós központokban vagy ipari üzemekben, ahol a folyamatok tökéletesítése érdekében minden másodperc számít. 

A KT sorozat komissiózó kocsijai különböző méretekben és opcionális tartozékokkal rendelhetők, így segítik optimalizálni a raktári komissiózás folyamatát. Többféle hosszban, mélységben, illetve magassággal is hozzáférhetők, alkalmazkodva az adott termék, valamint a raktárban rendelkezésre álló hely méreteihez. Az igényelhető tartozékok kiválasztásával, – mint tolókar, laptartó, fellépő, rács- vagy fa polc stb – a kocsi teljes mértékben személyre szabható.

További kiállítóinkról is olvashatnak következő napi hírlevelinkben!

Látogasson el a SIRHA Budapest kiállításra március 5. és 7. között, és tartson velünk a Trade magazin által szervezett Future Store Innovations standra, a Jövő Áruházába, egy szakmai túravezetésre, az A pavilon AB1 standján! 

Térítésmentes belépőt az alábbi linken igényelhet. A kiállításra a belépő bármely napra korlátlanul tölthető le szakmai látogatók számára:

https://hungexpo.hu/events/sirha-budapest/trademagazin/

A félóránként induló Future Store stand túrákra az alábbi linken külön is kell regisztrálni, miután letöltötte térítésmentes belépőjét a fenti linken:
https://trademagazin.hu/hu/rendezvenyek/future-store-innovations-sirha-budapest-2024030507/

Ízelítő, összefoglaló videó, a korábbi Future Store Innovatios standról.

Kapcsolódó cikkeink