Ismét kinyit a Jövő Áruháza a SIRHA Budapest kiállításon! (2. rész)

Szerző: Trademagazin Dátum: 2024. 02. 27. 22:58

Március 5-7. között a SIRHA Budapest kiállításon várja látogatóit a Trade magazin által szervezett Future Store Innovations stand, közel 800 négyzetméteren. Térjen be hozzánk, hiszen 25 cég termékinnovációját, értékesítéstámogató eszközfejlesztését és legújabb szolgáltatását szeretné bemutatni Önnek is!

Idén a Jövő Áruházában is a vásárlói élményt középpontba állító eszközök, szolgáltatások kerülnek fókuszba, miközben a termékfejlesztések fő iránya a fenntarthatóságot célozza. A legújabb kereskedelmi eladásösztönző hagyományos és digitális eszközök, a mesterséges intelligencián alapuló fejlesztések, eszköz-nyomonkövetés, adatgyűjtés és elemzés kiemelt szerepet kapnak. Ami pedig kereskedelmi oldalról feladja a leckét mindenkinek: a biztonságos a 24/7 koncepciós nyitvatartási megoldások.

Számos eszköz itt kerül bemutatásra elsőként, és közben több termékinnováció kóstolható is lesz, ahogy a korábbi években is. A kiállító 25 cégből, most újabb 6 mutatkozik be (ábécé sorrendben).

A SIRHA Budapest 2024 szakkiállítás A pavilon AB1 Future Store Innovations standján 25 cég mutatja be innovatív termékét, sikeres eladásösztönző eszközeit, új megoldásait egyedülálló módon, szakmai túravezetéssel, amelyek fél óránként indulnak, előre meghirdetett időpontokban. A túrára előzetesen is lehet jelentkezni, időpontot foglalni, de a szabad helyek függvényében a helyszínen is lehet regisztrálni. A túralátogatások maximum 30 fős csoportokban történnek, egy túra kb. 70 perc időtartamú.

A cikk alján térítésmentes belépőre és a túrákra is lehet regisztrálni!

Új generációs mérleg a Bizerbától

Az új generációs Bizerba mérlegek ideálisak kiskereskedelmi értékesítésre. Pulti kiszolgálás vagy előkészítő csomagolás és címkézés mellett, a zöldég osztályon lévő önkiszolgáló megoldásaik támogatják az önkiszolgáló kasszák működését. A Bizerba mérlegekre fejlesztett applikációk segítséget nyújtanak az áruházi folyamatok hatékonyságának növelésére. A nyomtatók és a kijelzők gyorsan és egyszerűen cserélhetők a plug&play technológia alkalmazásával. A készülékek és a hozzá tartozó szoftverek bérleti konstrukciós megoldásként és önállóan is megvásárolhatók.

Az átlátszó termocímkéket kiváló tulajdonságok jellemzik: a címkék minden releváns információval nyomtathatók, és ezzel egyidejűleg szabad rálátást biztosítanak az áttetsző csomagolás tartalmára. 

A Bizerba CSP önkiszolgáló kenyérszeletelő-géppel az ügyfelek könnyedén felszeletelhetik saját kenyerüket. Az intuitív érintőképernyős kezelőfelület lehetővé teszi, hogy a használat gyerekjáték legyen. A vásárlók választhatnak akár az előre beállított szeletvastagságok közül vagy pedig maguk is beállíthatják a gépet. A kompakt, helytakarékos modell pontosan oda kerülhet, ahol szükség van rá. 

A legkülönfélébb termékek szeleteléséhez tökéletesen alkalmas a VSP készülék, legyen szó kisebb, nagyobb méretű vagy porhanyós árucikkekről. A VSP átlagon felüli funkcionalitást biztosíthat az innovatív SmarterSlicing funkciókkal. Az intelligens és energiatakarékos Emotion® hajtástechnológiának köszönhetően, jelentős költséget lehet vele megtakarítani. A gép jelzőeszközei időben figyelmeztetik a felhasználót, ha tisztításra, élezésre vagy éppen karbantartásra van szükség.

Kreatív displayek a Coca-Colától

A Coca-Cola Magyarország 10 izgalmas display megoldással gazdagítja a Jövő Áruházát.

A Coke Always On display: 2024 első országos fogyasztói promócióját emeli ki. A promócióban egy új Toyotát nyerhetnek meg a fogyasztók az Electrolux konyhagépek és az Rewin nyeremények mellett. 

A CAN MP display automata adagolós: Coca-Cola CAN multipack termékek értékesítésének növelése és a 3+1-es ajánlatuk kiemelt kommunikációja a displayen. A multipack CAN termékeket az otthoni fogyasztásra kínálják a fogyasztóknak.

A Coke Creation display: a 2024-es év új termékbevezetéseként került a piacra a Coke Creations K-Wave, amely egy új limitált kiadás. Ez a termék a Z generációt célozza meg a körükben híres K-pop zenei irányzaton keresztül. A termék zéró változatban érhető el, nagyon egyedi K-popos designnal.

A Kinley Pink Berry hexa és Kinley torta display a Kinley SS portfóliójának bemutatására szolgáló új display fajta, kiemelve rajta az új Pink Aromatic Berry termék kommunikációját, amely 2023 év végén került bevezetésre.

A Monster Green Zero display: az elmúlt 2 évtized legnagyobb Monster dobásával szélesítik energiaital portfóliójukat 19 országban. 20 évvel ezelőtt vezették be a méltán híres Monster Greent, az eredeti, ikonikus Monstert. És most, 20 évvel később újra meghódítja a világot, méghozzá teljesen cukormentes formában. Azonos DNS, azonos íz, zéró cukor.

A Jövő Áruházában nem csak beszélni fogunk a Kinleyről és a Monsterről, de meg is lehet kóstolni majd a túrák alkalmával.

A Spirit–Mixing LCD display: a Perfect Mix display az általuk forgalmazott prémium alkoholokat és azok perfect serve elkészítéséhez szükséges üdítőket egyszerre bemutató rendszere, ahol a vásárlók nemcsak megtalálhatják az ideális italkombinációkat, hanem meg is nézhetik a különböző koktélok elkészítéséről készült videókat. 

A Jack&Coke display a Jack&Coke termékre összpontosítva kínál bemutatást. Az itt található display kiemeli a klasszikus Jack Daniels whiskey és Coca-Cola időtlen kombinációját. Ez a display az egyszerűség és az autentikusság jegyében kínálja a Jack&Coke élményét, kihangsúlyozva az eleganciát és az élvezetet, amelyet ez az ikonikus párosítás nyújt.

A Powerade Gyúrós display: a Powerade izotóniás sportital termékcsalád láthatóságának növelése attraktív, egyedi tartós display megjelenéssel.

Cappy Limonádé display: a Cappy limonádé termékek bemutatása egy gyümölcsstandra hajazó, egyedi display-megoldással, külön kiemelve a Cappy limonádék gyümölcsös, frissítő jellegét és a piacon elérhető új ízvariációt.

A palackok biztonságos szállítása a DPD-vel

A DPD új, egyedi szolgáltatása a palackozott termékek szállítására és a megfelelő csomagolás biztosítására épül. Teljes körű garanciával vállalják értékes borok, szeszes italok, gyümölcslevek vagy akár karácsonyi ajándékok szállítását. Folyamataikat úgy alakították ki, hogy minden küldemény egyszerűen és átláthatóan nyomon követhető legyen, mindezt megbízható és környezettudatos szállítási megoldásokkal támogatva. 

100%-os garanciát vállalnak minden csomagra. A termék sérülése esetén megtérítik a szállítás, csomagolás és az áru értékét 100 000 Ft-os értékhatárig, amennyiben a DPD által kifejezetten palackozott termékek szállítására fejlesztett csomagolóanyagban történik a feladás és a szállítás. Az 1, 2, 4, és 6 palackos dobozok és a kitöltőmodulok segítik, hogy a termékek megfelelő külső és belső védelmet kapjanak. Legyen szó belföldi vagy határokon átnyúló csomagküldésről, átlátható, egyszerű, de mégis innovatív szállítási folyamatokkal dolgoznak. 

Csomagrögzítő és nyomon követő felületük segítségével minden feladott küldemény egy helyen kezelhető és módosítható, a szállítási tevékenységről értékes csomagriportokat biztosítanak. A címzettek számára fejlesztett myDPD csomagkövető alkalmazás ad segítséget, hogy naprakészen értesülhessenek csomagjuk állapotáról és igényeik szerint ütemezhessék át a kézbesítést. 

Légfüggönnyel kombinált automata tolóajtó a FAAC-tól

A FAAC Airslide légfüggönnyel kombinált automata tolóajtó akár 25%-kal hatékonyabb, mintha két külön termék kerülne beépítésre A kényelem mellett az automata ajtók alkalmazásának egyik előnye, hogy minimalizálhatók az olyan felesleges kiadások, amit a nyitva felejtett ajtók okoznak, és vele az utca fűtése, vagy éppen hűtése.

A légfüggönyöket leggyakrabban bejáratoknál alkalmazzák azért, hogy megakadályozzák a hideg, vagy éppen a meleg bejutását a helyiségbe. Erről a levegő nagy sebességű áramlása gondoskodik. A hőmérséklet kordában tartása mellett megakadályozza azt is, hogy por vagy rovarok jussanak be a helyiségbe, de a légfüggöny a kellemetlen szagokat is képes távol tartani. A FAAC Airslide tolóajtó tulajdonképpen egy kettő az egyben termék, amelyben kombinálták az automata tolóajtót és a légfüggönyt.

A FAAC Airslide légfüggönnyel kombinált automata tolóajtó ideális választás nyilvános helyekre, mint például üzletek, szupermarketek, irodák, bankok, kórházak, idős otthonok, raktárak, valamint az olyan szabályozott hőmérsékletű helyekre is, mint várótermek, repülőterek vagy pályaudvarok.

A FAAC a mindennapi jármű és személy-beléptetési műveleteket automatizáló termékek gyártásával foglalkozó cégcsoport. Több mint 50 éves tapasztalattal rendelkezik az automata ajtók, ipari és lakossági kapumozgató automatizálás, sorompó és forgalomgátló oszlopok, parkolástechnikai és ipari forgalomirányítás terén. A FAAC Hungary Kft. felmérést és tervezést, igény szerint telepítést, beüzemelést, és karbantartást biztosít partnerei részére az ország egész területén.

Miként működik az új visszaváltási rendszer? – Bemutatja a MOHU

A manuális visszaváltó pontokon a mobil RVM szolgáltatás segítségével a MOHU „házhoz megy” az italcsomagolásokért. A mobil RVM technológia – amelynek egyes részletei szabadalomnak számítanak – azért egyedülálló, mert azonnal, a helyszínen elkezdik feldolgozni az átvett csomagolóanyagokat: összetörik az üveget, préselik a dobozokat, ezek ugyanis tömörítve jóval kevesebb helyet foglalnak el, így szállításuk is takarékosabb.

2024. január 1-től Magyarországon is elindult a belföldön forgalomba hozott visszaváltási díjas termékek (egyutas) kötelező visszaváltási rendszere a DRS, azaz Deposit Refund System. Az EU-s jogszabályoknak megfelelő rendszer lényege, hogy minden üveg, fém és műanyag palackos italtermék értékesítésekor palackonként, egységesen 50 Ft visszaváltási díjat fizet a vásárló a REpontokon. 

A szabályozás szerint, a visszaváltást kötelezően gépi úton (RVM visszaváltó automatákat) kell biztosítani a 400 négyzetméternél nagyobb eladótérrel rendelkező olyan üzleteknek, amelyek forgalmának döntő része élelmiszerből származik.  A rendszerhez önkéntes alapon a kisebb eladótérrel rendelkező üzletek is csatlakozhatnak gépi visszaváltóként, amennyiben az automata visszaváltó berendezés üzemeltetésére vonatkozó feltételeket elfogadják, továbbá manuális visszaváltóként is csatlakozhatnak a rendszerhez, amennyiben a visszaváltást kézi úton, mobil alkalmazás támogatásával kívánják biztosítani. 

Széles portfóliójával érkezik a Nestlé

A Nestlé számos újdonságával érkezik Jövő Áruházába. A kávétól, a gabonapelyhen, az állateledelen, a tasakos alapokon és az instant terméken keresztül egészen a növényi alapú termékcsaládig, innovációi legjavát vonultatja fel a kiállítás látogatói előtt. 

A Nestlé egy helyen szeretné bemutatni megújult külsejű Starbucks® termékportfólióját. Emellett a Starbucks® márka Nespresso® kompatibilis kapszuláinak termékcsaládja új taggal is bővült 2024 januárjában: a Starbucks® by Nespresso® Blonde Espresso Decaf kávékapszulákkal. 

A KitKat csokoládé Magyarországon is a legkedveltebb csokoládészeletek közé tartozik, a márka újabb ízekkel bővítette a portfólióját. . A KitKat gabonapehely ezt a kultikus ostyaízt és kakaós ízvilágot idézi meg, így egyedülálló élményt nyújtva a reggeli gabonapelyhek között. 

A Nesquik® egyedi ízét minden korosztály élvezheti, számos ízben és formában. A hagyományos receptúrához képest a Nesquik® Extra Choco-ból elkészített egy adag kakaóital több, mint 20%-kal megnövelt kakaótartalommal rendelkezik, ami még intenzívebb ízélményt nyújt minden kakaórajongónak.

Egyre növekvő piaci szegmens az FMCG piacon a gyorsan és könnyen elkészíthető tasakos alapok, amelyek nem utolsó sorban pénztárcabarát étkezési megoldásokat kínálnak. Továbbá nagyon fontossá vált, hogy maradék élelmiszer ne kerüljön kukába. Egyre nagyobb a tudatosság az élelmiszerpazarlás ellen. Ez az igény hívta életre a MAGGI maradékmentő alapokat, amelyek segítségével a kamrában éppen megtalálható hozzávalókból is változatos, ínycsiklandó ételek készíthetők, ezzel időt és pénzt megtakarítva.

A pár perc alatt elkészíthető termékek gyorsuló tempóban, növekvő választékkal, ráadásul egyre jobb minőségben találhatók a polcokon. Az ok egyértelmű: folyamatosan nő rájuk az igény! Ezért tartja fontosnak a cég, hogy portfólióját folyamatosan fejlessze ebben az irányban is. Így idén megújultak és új ízzel is gyarapodtak az instant leveseik.

A Nestlé Hungária Kft. 2022 januárjában bevezette a hazai üzletekbe is a számos európai országban már nagy népszerűségnek örvendő Garden Gourmet növényi alapú termékcsaládot. Idén januárban megérkezett a Garden Gourmet termékcsalád legújabb tagja a Falafel. Jelenleg a Lidlben kapható ez a csicseriborsó, cukkini és vöröshagyma alapú vegán termék, amely már 36%-ban kevesebb csomagolóanyagot is tartalmaz az eddigi termékekhez képest. 

Az új FELIX Deliciously Sliced a macskatulajdonosok legújabb kedvence. Ez a gőzben főtt, puha szeletekből álló nedves macskaeledel tökéletesen kihasználja az összetevőkben rejlő lehetőségeket, és felszabadítja a zamatos ízeket. Az eledelben található összes fehérje 90%-a állati fehérjével készült, így biztosítva a magas minőséget és tápértéket.

A szuper prémium nedves eledelek egyre növekvő kereslete miatt a Purina One portfóliója is bővült egy új, nagyobb kiszereléssel. Ez a 12x85g-os kiszerelés tökéletes választás azon gazdik számára, akik számára kiemelten fontos ivartalanított kedvencük egészsége, jóléte.

További kiállítóinkról is olvashatnak következő napi hírleveleinkben!

Látogasson el a SIRHA Budapest kiállításra március 5. és 7. között, és tartson velünk a Trade magazin által szervezett Future Store Innovations standra, a Jövő Áruházába, egy szakmai túravezetésre, az A pavilon AB1 standján! 

Térítésmentes belépőt az alábbi linken igényelhet. A kiállításra a belépő bármely napra korlátlanul tölthető le szakmai látogatók számára:

https://hungexpo.hu/events/sirha-budapest/trademagazin/

A félóránként induló Future Store stand túrákra az alábbi linken külön is kell regisztrálni, miután letöltötte térítésmentes belépőjét a fenti linken:
https://trademagazin.hu/hu/rendezvenyek/future-store-innovations-sirha-budapest-2024030507/

Ízelítő, összefoglaló videó, a korábbi Future Store Innovatios standról.

Címkék:

Kapcsolódó cikkeink