Ismerjük meg az energia körforgását a Coca-Cola segítségével!

Szerző: Trademagazin editor Dátum: 2024. 04. 10. 10:43

A Coca-Cola Magyarország elkötelezett a fenntarthatóság és a tudatos fogyasztás mellett, ezért az energia körforgását bemutató oktatási modullal bővül a vállalat #énjövőm platformjának körforgásos gazdaságot bemutató tananyagsorozata.

A cikk a Trade magazin 2024/4. lapszámában olvasható.

A #énjövőm program 2017-ben indult, azzal a céllal, hogy a 18–35 év közötti fiataloknak segítsen a munkaerőpiaci elhelyezkedésben. Eleinte elsősorban önismerettel és készségfejlesztéssel kapcsolatos tananyagokkal találkozhattak a felhasználók, mára azonban jócskán szélesedett a paletta.

Az új modul feltárja az egyéni és az ipari energiafelhasználás kérdéseit és kihívásait, valamint szemléletes hazai és nemzetközi példákon keresztül mutatja be a környezettudatos energiafelhasználás előnyeit. Vallja, hogy a hosszú távú, fenntartható megoldást az energiafelhasználásban is a körkörösség elve jelenti, mely nemcsak környezetünk megóvását szolgálja, hanem számos gazdasági és társadalmi előnnyel is jár.

A korábbi anyagokhoz hasonlóan ezt a modult is a Pannon Egyetem Nagykanizsa – Körforgásos Gazdaság Egyetemi Központ oktatói állították össze az #énjövőm program számára. //

Kapcsolódó cikkeink