Informatikai csúcseszközökkel nyitotta meg 9. üzletét a Gusta-csoport

Szerző: trademagazin Dátum: 2010. 04. 27. 08:00

2010. március 12-én nyitott meg Debrecen belvárosában a Gusta-csoport 9. élelmiszerüzlete. A bolt a Szintézis Zrt. legújabb rendszereivel, érintőképernyős kasszarendszerrel, Szintézis kereskedelmi rendszerrel, Pricer elektronikus polccímkével nyitotta meg kapuit a vásárlók előtt.Az exkluzív bolt egyedülálló a városban, éppen ezért valószínűleg szívesen járnak majd ide a helyi akosok, hogy a mindennapi vásárlásaikat egy kellemes környezetben, modern technikával s berendezésekkel körülvéve bonyolíthassák. A Szintézis Zrt.bolti rendszere gyors, pontos és igényes kiszolgálást biztosít a vásárlók, kényelmes és egyszerű kezelést az eladók számára.

A Prémium kategóriájú üzletben kávézó és étterem is helyet kapott, amelynek működését a Szintézis Éttermi rendszere segíti.A vendégek maximális kiszolgálása érdekében az éttermi szoftver kézi terminálokkal működik. A pincér egy vezeték nélküli
PDA-val megy ki az asztalhoz, felveszi a rendelést, és abban a pillanatban már látják is a konyhán, hogy mit kell elkészíteni. Ez felgyorsítja a vendégek kiszolgálását, kizárja az emberi hibalehetőséget, és egy nagyon jó megjelenést kölcsönöz az üzletnek.

Kapcsolódó cikkeink