Indoor függőleges farmok: megoldás az élelmiszerellátási problémákra
A járvány kitörése előtt az indoor függőleges farmok nem arattak osztatlan sikert. Most azonban ez az innováció lehet az egyik legnagyszerűbb a járvány következtében az ellátási láncban kialakuló fennakadások megoldásában, legyen szó akár terménybetakarításról, szállításról vagy az élelmiszer értékesítéséről.
Az amerikai Mezőgazdasági Minisztérium szerint a városi gazdálkodás növeli az élelmiszerbiztonságot olyan időszakokban, amikor az infláció növekszik, a globális ellátás pedig korlátozott.
ESM
Kapcsolódó cikkeink
Új helyszínen várja az érdeklődőket a Nébih Farm
Decembertől megnyitotta kapuját a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) megújult Nébih Farm,…
Tovább olvasom >Magyar sertéshúsból készült ételek kerüljenek az ünnepi asztalra!
Nem csak a halas ételek kerülnek középpontba az ünnepi időszakban,…
Tovább olvasom >Az EU és a Mercosur-országok politikai megállapodásra jutottak a tervezett szabadkereskedelmi megállapodásról
Az Európai Bizottság és a Mercosur-országok képviselői lezárták a szabadkereskedelmi…
Tovább olvasom >További cikkeink
Az ipari termelés 4,2 százalékkal mérséklődött novemberben
2024 novemberében az ipari termelés volumene 4,2, munkanaphatástól megtisztítva 2,9…
Tovább olvasom >Globális trendek – élelmiszeripari insightok
Az élelmiszeripar globális trendjeinek és innovációinak vezető platformjaként működő SIAL…
Tovább olvasom >Minden negyedik magyar javítaná emésztési jóllétét, de nem tudja, hogyan
Az új év kezdete sokak számára az egészségükre való tudatosabb…
Tovább olvasom >