Húszéves a Co-op Star

Szerző: Tisza Andrea Dátum: 2019. 01. 31. 12:25

Húszéves lett a jászberényi központú Co-op Star Zrt., amely 1999. január 29-én alakult a Dél-Pest Megyei, az Észak-Pesti és a Jászság Áfész integrációjából. Az integráció azóta is folyamatos, mára 18 korábbi cég üzlethálózatát egyesíti.

A társaság jelenleg 131 boltot üzemeltet, melyek közül 121 élelmiszer, 10 pedig iparcikk jelleggel működik 102 településen, köztük Budapest öt kerületében. A bérbe adott egységek száma 196.

Dr. Rédei István, a CO-OP Star elnök-vezérigazgatója köszöntőt mond
a cég vezetése és partnereik körében 20. születésnapjuk alkalmából

Az elmúlt időszakban több boltjuk is megújult, többek között Balatonkenesén, Várpalotán, Köröstarcsán, Gyulán, Jászberényben, Ceglédbercelen és Fegyverneken. A felújítás során a külső megjelenésen kívül hangsúlyos az energia hatékony felhasználása, az üzletek kínálta kényelem és a vásárlói komfort fokozása. Ez jelenti a fűtési-hűtési és egyéb infrastruktúrák cseréjét, a bolti háttér technológiai reformját, ami a szolgáltatások minőségének javulását eredményezi.

A Co-op Star Zrt. részese a COOP Csoport által szervezett programoknak. Ennek jegyében támogatja a Magyar Olimpiai Bizottságot, a különleges ellátást igénylő, sérült fiatalok igényeinek kielégítését a COOP Segély Alapítványon keresztül. A cég saját fesztiválok rendezésével, valamint civil szervezetek, iskolák, egyesületek támogatásával is hozzájárul a hagyományos értékek megőrzéséhez. //

Kapcsolódó cikkeink