Húsvét előtt különleges reggeli vásárlásra hívja törzsvásáróit az Auchan

Szerző: Trademagazin Dátum: 2024. 03. 20. 12:13

Tavaly indította útjára az Auchan a VIP Vásárlók Éjszakáját, hogy egy zárás utáni, kedvezményes vásárlási lehetőséggel kedveskedjen Bizalomkártyás törzsvásárlóinak az ünnepek előtt. Most szombaton a húsvéti készülődés alkalmából vehetnek részt egy csak nekik fenntartott reggeli bevásárláson. A VIP Vásárlók Reggelén a welcome ital után rendkívüli akciókkal várják őket a legtöbb Auchan áruházban 7 és 9 óra között. 

Az Auchan ismét egy különleges vásárlói élményt kínál leghűségesebb törzsközönségének. A Bizalomkártyával rendelkező vásárlóit húsvét előtt egy héttel, most szombaton (március 23-án) ismét egy extra kedvezményeket biztosító vásárlásra hívja meg. A VIP Vásárlók Reggelén a legtöbb Auchan áruházban (19 hipermarketben, az újhegyi és soproni szupermarketekben) egy kis koccintással és ajándékkal fogadják majd őket 7 és 9 óra között, ahol ebben a két órában különleges akciók sorával várják őket. 

A csakis nekik szóló exkluzív, nem egy esetben féláron adott ajánlatok között szerepelnek italok, whiskey, ír krémlikőr, főtt-füstölt comb, prágai sonka, zöldségek és gyümölcsök, zabpelyhek, gomba, üdítők, szemes kávé, gyulai kolbász és nem élelmiszerek is, például mosóporok és -gélek, forrólevegős sütő, sőt roller is. Emellett minden könyv és szeletelt szalámi 30%-kal lesz olcsóbb Bizalomkártyával, a cukrásztemékeket, bébiételeket és babaápolási termékeket, a szabadtéri játékokat, minden gint, rumot, bort és pezsgőt, minden textilárut, vetőmagokat, sajátmárkás elektronikai cikkeket pedig 20%-os kedvezménnyel vihetik el a hűségprogramba tartozók. A kedvezményeket a Bizalomkártyájuk bemutatásával a pénztárnál érvényesíthetik. A helyszínen is lesz lehetőség kártyát igényelni, illetve online regisztrációra is van lehetőség az OkAuchan applikációban, ahol az aktuális ajánlatokat és a Bizalompontok számát is nyomon lehet követni. Az akciós termékek gyors megtalálását a belépéskor kapott nyakba akasztható kártya segíti, amin az összes extra ajánlat szerepel, amelyekkel ebben a két órában várják őket.  

Az elmúlt évek során egyre többen élnek a különböző hűségprogramok nyújtotta előnyökkel. Ezt a tendenciát mutatja az is, hogy az Auchan vásárlók több mint fele rendelkezik már Bizalomkártyával, vagy ennek digitális változatával, az OkAuchan applikációval. A Bizalomkártyás vásárlók azonkívül, hogy az év során számos kedvezményes lehetőség közül válogathatnak és személyre szabott ajánlatokat is kapnak, minden vásárlásuk alkalmával Bizalompontokat gyűjthetnek, amelyeket aztán egy az egyben levásárolhatnak egy következő alkalommal. 

Kapcsolódó cikkeink