Húsmentes burgert árul a svájci Coop
Új, húsmentes burgert dobott piacra a svájci Coop. A Beyond Burger (Túl a Burgeren) nevű terméket a cég szerint alig lehet megkülönböztetni a „valódi” burgerektől.
A húst növényi alapú összetevők helyettesítik. A Beyond Burger mögött a Beyond Meat nevű startup áll, ami 2009-ben jött létre azzal a céllal, hogy olyan, magas fehérjetartalmú, növényi alapú termékeket hozzon létre, amelyek egészségesek és csökkentik a környezetre tett negatív hatásokat.
A burger fő összetevője a borsóból kinyert növényi fehérje, de a termék tartalmaz kókuszolajat, nyomelemeket és természetesen vizet is. A Coop jelenleg több mint 600 vegán terméket kínál vásárlóinak, írja az ESM.
Kapcsolódó cikkeink
Nutella Plant-Based: a világhírű krém vegán változatban is elérhető
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Növények újragondolva
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Vegpreneur Awards: innovatív növényi alapú termékek megmérettetése
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >További cikkeink
A Mars felkerült a TIME magazin 2025-ös világ legjobb vállalatai listájára
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Érték és Minőség Nagydíjat kapott a Lidl négy terméke és egy termékcsaládja
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Életmódbeli tanácsokkal és jelentős kedvezménnyel hív vissza az edzőterembe a BioTechUSA
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >