Húsmentes burgert árul a svájci Coop
Új, húsmentes burgert dobott piacra a svájci Coop. A Beyond Burger (Túl a Burgeren) nevű terméket a cég szerint alig lehet megkülönböztetni a „valódi” burgerektől.
A húst növényi alapú összetevők helyettesítik. A Beyond Burger mögött a Beyond Meat nevű startup áll, ami 2009-ben jött létre azzal a céllal, hogy olyan, magas fehérjetartalmú, növényi alapú termékeket hozzon létre, amelyek egészségesek és csökkentik a környezetre tett negatív hatásokat.
A burger fő összetevője a borsóból kinyert növényi fehérje, de a termék tartalmaz kókuszolajat, nyomelemeket és természetesen vizet is. A Coop jelenleg több mint 600 vegán terméket kínál vásárlóinak, írja az ESM.
Kapcsolódó cikkeink
Zöldülő tányérok és poharak
A növényi termékek nemcsak egy meghatározott célcsoportnak szólnak, hanem egyre…
Tovább olvasom >Regisztráljon most látogatóként a Free From & Specialty Food & Wine Expo 2025 rendezvényre Bécsben!
Már megnyílt a regisztráció a Free From & Specialty Food…
Tovább olvasom >A COOP újabb négy évig a Magyar Olimpiai Csapat mellett
A COOP üzletlánc megalapításával szinte egyidőben lépett szövetségre a kereskedelmi…
Tovább olvasom >További cikkeink
Egy korszak lezárul, egy új indul – marketingvezetői váltás az Eisbergnél
Két év után búcsúzik az Eisbergtől Gál Judit, a cég…
Tovább olvasom >Folytatódik az áreső a PENNY-ben
Folytatja az alapvető háztartási és higiéniai termékek áresőjét a PENNY…
Tovább olvasom >A Heineken mesterséges intelligenciával oltja szomját az adatkezelésbe
A Heineken az SAP AI megoldásával egyszerűsíti az adatelemzést munkatársai…
Tovább olvasom >