„Hulladékból” főzhetünk az IKEA legújabb szakácskönyvével
Az élelmiszerhulladék csökkentése érdekében adott ki új szakácskönyvet az IKEA. A kötetben szereplő receptek olyan alapanyagokkal dolgozik, amelyeket általában ki szoktunk dobni.
A ScrapsBookban szereplő 50 receptet az IKEA észak-amerikai séfekkel közösen állította össze. Az ételek elkészítésén kívül a könyv számos tippet tartalmaz, amelyek segítenek minket abban, hogy minél kevesebb hulladékot termeljünk a konyhánkban.
A könyv ingyen letölthető az IKEA oldaláról.
Kapcsolódó cikkeink
IKEA Soroksár: A jövő áruháza
Innovatív és izgalmas megoldásokkal járul hozzá a vásárlói élmény forradalmasításához…
Tovább olvasom >Az IKEA a vásárlók oldalán állva több mint 2,1 milliárd eurót fektetett be az árak csökkentésébe
Ma az Ingka Csoport 39,6 milliárd eurós IKEA kiskereskedelmi forgalomról adott hírt…
Tovább olvasom >Az IKEA új kollekciója elhozza otthonainkba a svéd természetet
A gyermekeknek szóló, SKOGSDUVA kollekciót a varázslatos svéd erdők ihlették,…
Tovább olvasom >További cikkeink
DélKerTÉSZ: Rekordmennyiségű magyar zöldség került a boltláncokba
Rekordmennyiségű magyar zöldséget juttatott el a belföldi áruházláncokba a DélKerTÉSZ…
Tovább olvasom >A Baltikumban terjeszkedik az Anora Group
A prémium borokat és szeszes italokat gyártó Anora Group baltikumi…
Tovább olvasom >3,7%-kal emelkedtek az árak novemberben
Az októberi 3,2%-os év/év alapú áremelkedést követően novemberben 3,7%-kal nőttek átlagosan…
Tovább olvasom >