Csökkenti árait az IKEA

Szerző: Trademagazin Dátum: 2024. 04. 15. 11:03

Az Ikea Németországban forradalmi változásokat tervez, beleértve tömeges árcsökkentéseket és üzletek megnyitását a városközpontokban. Walter Kadnar, az Ikea németországi vezérigazgatója által bejelentett stratégia célja, hogy közelebb hozza az üzleteket a városokban élőkhöz.

Az eddigi gyakorlattól eltérően, amikor is az Ikea áruházai inkább külvárosi területeken épültek, most tervezik, hogy városközpontokban is nyitnak üzleteket. Ezt először Berlinben, Münchenben és Ravensburgban tesztelték sikerrel, ahol tervezőstúdiókat hoztak létre az ügyfelek számára.

Az árcsökkentési hullám részeként az Ikea 2600 terméket fog olcsóbban kínálni, beleértve a bútorokat és az élelmiszereket is. A csökkentések mértéke akár 45 százalékot is elérhet. Emellett a házhoz szállítás díja is csökken, például a nagyobb bútorok szállítása most 39 euróba kerül.

Fontos megjegyezni, hogy az árcsökkentés nem időszakos, hanem tartós, és az Ikea ígérete szerint véglegesen csökkenti az árakat. A vállalat úgy tervezi, hogy további tervezőstúdiókat nyit Németországban, elsőként Kölnben és Stuttgartban.

Bár még nem tisztázott, hogy ezek az árváltozások hogyan fognak begyűrűzni a magyar piacra, az Ikea Magyarország várhatóan hamarosan ad tájékoztatást a témában.

Címkék: , ,

Kapcsolódó cikkeink