Helyben sütött bio pékárut kínál a Lidl

Szerző: Trademagazin editor Dátum: 2019. 08. 12. 11:23

A Lidl Magyarország az élelmiszer-kiskereskedelmi láncok között elsőként most helyben sütött bio pékárut kínál vásárlóinak, ezzel is segítve a tudatosabb táplálkozást. Az áruházlánc bioszortimentje az új hat bio pékáruval most már közel kétszáz különböző biotermékre bővül – írja Origóhoz eljuttatott közleményében az áruházlánc.

Az áruházlánc a helyben sütött bio pékárukkal bővíti a bioélelmiszerek körét. Ezzel most már közel kétszáz olyan biotermék érhető el a diszkontlánc termékkínálatában, mely az organikus termékeket előnyben részesítő vásárlóknak nyújt választási lehetőséget.

kizárólag természetes összetevőket tartalmaznak, melyek ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származnak, adalékanyagtól és színezéktől mentesek, továbbá nem tartalmaznak tartósítószert, illetve ízfokozókat sem.

„Szem előtt tartva a megváltozott fogyasztói szokásokat és a vásárlói preferenciákat a Lidl Magyarország folyamatosan bővíti kínálatát. Az új bio pékárukkal a vásárlók tudatosabb táplálkozásának aktív előmozdításához kívánunk hozzájárulni.” – mondta Tőzsér Judit, a magyarországi hálózat vállalati kommunikációs vezetője.

A biotermékek elrendezése a Lidl mind a 181 áruházában az átláthatósággal és a termékcsoportonkénti egységes megjelenéssel segíti a vásárlókat, így a helyben sütött bio pékáruk is külön helyet kapnak az áruházak helyben sütött pékárui között. (origo)

Kapcsolódó cikkeink