Green Cuisine az Iglo-tól
Új húsalternatívákat dobott piacra az Iglo Németországban Green Cuisine márkanév alatt. A sorozat négy készételt és öt egyéb terméket tartalmaz.
A hüvelyes alapú termékek segítenek a fogyasztóknak csökkentetni húsfogyasztásukat és egészséges, környezetbarát élelmiszert vásárolni.
A készételek között zöldséges bolognait, krémese fusilit és Chilli Sin Carnét találhatunk.
Kapcsolódó cikkeink
A hűtési hőmérséklet növelésével mérsékelhető az energiafogyasztás a Nomad Foods szerint
A Nomad Foods, a Birds Eye, Findus és Iglo fagyasztott…
Tovább olvasom >Még több vegán és vegetáriánus termék a Lidl Belgiumtól
A Lidl Belgium tovább bővíti vegán és vegetáriánus termékeit, hiszen…
Tovább olvasom >Vörös mikroalgával imitálják a növényi húsoknál a „vért”
A Yemoja nevű izraeli startup olyan vörös mikroalgát „fedezett fel”,…
Tovább olvasom >További cikkeink
Megnyílt az FHA Szingapúr, hat kiállító az Agrármarketing Centrum standján
Több mint ötvenkét országból, mintegy ezerötszáz kiállító részvételével nyílt meg…
Tovább olvasom >„Szerelmem a trade marketing” konferenciasorozat: Infláción innen és túl
A „Szerelmem a trade marketing” konferenciasorozat alcíme idén „Infláción innen…
Tovább olvasom >A világ minden tájáról vonzza az iparági vezetőket a Fruit Logistica
A Fruit Logistica, a világ vezető gyümölcs- és zöldségipari szakkiállítása,…
Tovább olvasom >