Jó seprű jól seper

Szerző: Trademagazin editor Dátum: 2017. 12. 01. 14:41

Cégünk elsősorban élelmiszeripari gyártók számára forgalmaz higiéniai eszközöket – nyilatkozta lapunknak Antal Péter, az Amsa Higiénia Kft. ügyvezetője. Az elmúlt évek során a gyártók igénye egyértelműen megnőtt a professzionális eszközök használata iránt. Az új üzemekben egyre nagyobb hangsúlyt kap a higiéniai felszereltség, a többi üzemben pedig rendre a szokásos eszközcsere alkalmával váltanak jobb minőségre.


Antal Péter
ügyvezető
Amsa Higiénia

Régóta várjuk, hogy a horecaszektor erőteljesebben nyisson a minőség irányába. Az üzemi konyhák közül mind több cég használja azokat az eszközöket, melyek megfelelnek a magas higiéniai elvárásoknak – talán ez a szegmens indult el a leghamarabb. Az elmúlt időszakban egyre több étterem is érdeklődést mutat a minőségi eszközök iránt.

Idén a horecaszektor érdeklődésének felkeltésére és igényeinek kielégítésére az általunk képviselt angol gyártó, a Hillbrush, létrehozta úgynevezett „Foodservice” kínálatát. Ezek az eszközök ugyanolyan magas minőséget képviselnek, de ár-érték arányban sokkal megfelelőbbek a vendéglátóipari vállalkozások számára. Ennek az eszközcsaládnak a kifejlesztését hosszas igényfelmérés előzte meg, bízunk tehát abban, hogy a szakma is mielőbb felfedezi a jó minőségű eszközök hétköznapi előnyeit.

Az Amsa számára a Sirha Budapest A KIÁLLÍTÁS, csupa nagybetűvel – 2018-ban harmadik alkalommal leszünk ott kiállítóként. Az elmúlt két alkalommal sikerült elhoznunk egy-egy innovációs díjat az általunk forgalmazott termékek egyikével.

A kiállítás tökéletes alkalom ügyfélkapcsolataink megerősítésére, új partnerek megtalálására, valamint a szakmán belül új kapcsolatok kialakítására. A kiállításon való részvétel számunkra minden alkalommal valódi, mérhető eredményeket hozott.

Kiállítási megjelenésünk alapvető koncepciója nem változott és nem változik. Bemutatjuk az általunk forgalmazott teljes eszközkínálatot, megmutatjuk, hogy egész megoldásokban gondolkodunk. Ne feledjük, hogy a jó seprű jól seper! //

Kapcsolódó cikkeink