GlobalShop, Las Vegas

Szerző: trademagazin Dátum: 2014. 04. 04. 01:07

Az amerikai kontinens legnagyobb POP, kereskedelmi dizájn és shopper marketing témájú szakkiállítása felváltva Chicagóban és Las Vegasban kerül megrendezésre évente. 2014. március 18–20. között az utóbbi helyszínen, a kaszinók világában, a nevadai Mandala Bay Convention Center 6 pavilonjában, 6 tematikába rendezve – boltberendezés, vizuális merchandising, boltdizájn és üzemeltetés, digitális bolt, kereskedelmi marketing, piactér és szolgáltatások – közel 650 kiállító várta az érdeklődőket.

Az észak-amerikai POPAI Awards verseny, az OMA pályamunkái is megtekinthetők voltak a kiállításon, és a győztesek itt vehették át ünnepélyes díjátadó keretében a szakma Oscarjaként számon tartott indián szobrokat. A kiállítást számos esemény kísérte: 23 konferencia, szekció és munkacsoportülés mellett boltlátogatási túrákon is részt vehettek az ide érkezők.

Az eseményről beszámolóval készülünk április 10.-én az „Az év legsikeresebb promóciója” versenyünk konferenciáján. További információ: [email protected]

Kapcsolódó cikkeink