Jön újra a Future Store!

Szerző: Trademagazin editor Dátum: 2017. 12. 19. 11:23

Médiapartner, hivatalos lap, innovációsverseny-szervező, Future Store bemutató – ez lesz a Trade magazin a Sirha Budapest kiállításon 2018. február 7–9. között. Megtisztelő számunkra, hogy évről évre bizalmat kapunk.


Hermann Zsuzsanna
ügyvezető-főszerkesztő
Trade magazin

Már javában zajlik az innovációs verseny, amelyen a Sirha Budapest mostani kiállítói vehetnek részt. És bizony érdemes megpróbálni, mert a legtöbben amúgy is innovációjukkal jönnek a kiállításra. Mindenki megmérettetheti magát az értékes díjakért, amelyek egy része kedvezmény a következő kiállítási megjelenésből, másik kedvezmény a nálunk megjelenő kommunikációra használható fel. De talán még ennél is fontosabb, hogy a kiállítás helyszínén bemutatásra kerülnek a TOP helyezettek, így a látogatók több ponton is találkozhatnak a sikeres pályázatokkal.

A Trade magazin exkluzív, innovációs standja, a Future Store, ez alkalommal még bővebb bemutatókra ad lehetőséget, mint bármikor korábban. A közel 550 m² területet felölelő megjelenésen ismét olyan újdonságokat, érdekességeket mutatnak be a megjelenő partnerek, amelyeket itthon még kevesek, vagy egyáltalán senki sem láthatott ez idáig.

Termékek tekintetében jönnek az újdonságok a legnagyobb márkáktól és a leginnovatívabb gyártóktól, szolgáltatásban pedig idén is szinte minden a digitalizációról fog szólni.

A Wanzl segítségével bemutatjuk többek között a Wanzl Connect megoldást. Lényege, hogy a bevásárlás útja teljesen nyomon követhető: azonosításunk már a bevásárlókocsi elvételénél megkezdődik, a bolti útvonalunkat gyorsan és egyszerűen bejárhatjuk, és távozás előtt mobilon keresztül fizetünk.

A Bizerba ez alkalommal sok más mellett bemutatja termékazonosító SuperSmart berendezését is, amellyel már nem kell kipakolnunk a bevásárlókocsiból, elég csak áttolnunk az erre rendelt kapun, és már fizethetünk is.

De természetesen jelen lesznek a Laurel legújabb kasszafejlesztései, a Szintézis legújabb Pricer elektronikus címkéi… És megannyi digitális megoldás és legújabb innováció.

Mindenkit várunk nagy szeretettel a Sirha Budapest szakkiállításon, az A pavilon J01 standon.

Ingyenes belépő igényelhető: www.sirha-budapest.com/trademagazin. //

Kapcsolódó cikkeink