Fruktóz-avokádóburok a hosszabb élettartamért
Új, fruktóz-alapú avokádóburkot tesztel a Rewe Group. A természetes bevonat nyolc nappal hosszabbítja meg az avokádók eltarthatóságát.
A csoport 360 Penny-üzletben teszteli a zöldségeket.
A Rewe lépése fenntarthatósági stratégiájuk része, amelynek keretében 2030-ra felére szeretnék csökkenteni a keletkező élelmiszerhulladékot.
Kapcsolódó cikkeink
Állatjólét terén Németországban az ALDI Süd és a Kaufland jár az élen
Állatjóléti törekvések terén a német élelmiszer-kiskereskedelmi láncok közül az ALDI…
Tovább olvasom >Készpénzfelvételi szolgáltatást vezet be az Aldi Nord Németországban
2024. október 14-től minden németországi üzletében lehetővé teszi az Aldi…
Tovább olvasom >Emberség, állatság – A nap képe
Egy német élelmiszerüzlet zöldségrészlegének ajánlata: vidd haza háziállataidnak a zöldséghulladékot!…
Tovább olvasom >További cikkeink
Egyre sikeresebb a Modern gyárak éjszakája rendezvénysorozat
A Modern gyárak éjszakája országos online és élő rendezvénysorozat egyre…
Tovább olvasom >Hatalmas vállalkozói érdeklődés mellett mutatkoztak be az új versenyképességet növelő uniós pályázatok a budapesti kamara tájékoztató fórumán
Több mint egy évtizedes kihagyás után budapesti cégek számára is…
Tovább olvasom >Jön a legizgalmasabb agrártechnológiai rendezvény
A mezőgazdaság újjászületése a generációk küzdelmeiben, globális agrárrobotikai forradalom, átjárás…
Tovább olvasom >