Forradalmian új Shop & Roll Loop bevásárlókocsik

Szerző: trademagazin Dátum: 2016. 07. 01. 10:11

A világelső élelmiszer-szállító megoldásokat kínáló Araven a GlobalShop kiállításon mutatta be legutóbbi innovációit: a gördülő bevásárlókosarakat és forradalmian új Shop & Roll Loop bevásárlókocsit, melynek célja, hogy a lehető legjobb vásárlási élményt nyújtsák ügyfeleik számára.

A Miami központú Araven Shop & Roll termékei olyan egyedi termékek, amelyek egyesítik magukban a designt és a funkcionalitást. A Shop & Roll Loop tulajdonképpen egy kosár, amely tökéletesen alkalmazkodik az üzletek új stílusához és elrendezéseihez, hogy a vásárlók könnyebben találják meg a keresett termékeket. Egy kompakt, könnyű, ergonomikus és felhasználóbarát nyél segítségével lehetővé teszi, hogy a folyosókon könnyen lehessen sétálgatni.

A Shop & Roll gördülő kosarak nagy újdonsága az 55 literes kapacitású vízszintes formátum. Ez a kosár nagy mobilitással rendelkezik. Két fix kereke mellett kettő 360 fokban forgatható is. Ez is személyre szabható, ami tovább erősíti az integrációt és a globális képet a kereskedelmi cégek számára.

Kapcsolódó cikkeink