Forradalmi technológia az Arla Foods Ingredientstől
Új technológiát fejlesztett ki az Arla Foods Ingredients. A cég szerint a forradalmi újítás végtelen innovációs lehetőségek előtt nyitja meg az ajtót a tejtermék-szektor számára.
![](https://trademagazin.cdn.webgarden.io/wp-content/uploads/2021/12/milk-g2341cc4b2_640-300x200.jpg)
Az új technológia forradalmasítja a tejipart
A technológia fehérjékre bontja a tejet, lehetőséget kínálva ezzel a tudósoknak, valamint a táplálkozási és az egészségügyi szakembereknek, hogy újgenerációs tejtermékeket hozzanak létre.
A módszer, amelyet tejfrakcionálásnak neveztek el, lehetővé teszi az egyes „tiszta” tejfehérjék szelektálását. Az Arla úgy véli, hogy a technológia segítségével új szintre emelhetők a tápszerek és a sportban használatos táplálékkiegészítők, de olyan célcsoportoknak is fejleszthetők lesznek termékek, mint az idősek, vagy a különleges étrendet igénylők.
ESM
Kapcsolódó cikkeink
A tejtermékek feldolgozói értékesítési ára stagnált vagy csökkent
A nyerstej termelői ára nemzeti valutában kifejezve 2024 májusában az…
Tovább olvasom >Magasabb szintű tartástechnológiát ír elő az Edeka a tejtermékek vonatkozásában
Az Edeka Csoport – beleértve a Netto Marken-Discountot is –…
Tovább olvasom >Akadálymentesíti csomagolásait a Müller az Egyesült Királyságban
Minden márkás termékének csomagolásán NaviLens kódot helyez el a Müller,…
Tovább olvasom >További cikkeink
Megvette a Valeo Foods az Appalaches Nature-t
Megvásárolta a Valeo Foods Group a kanadai juharszirup-gyártó Appalaches Nature-t.…
Tovább olvasom >Franciaországban és Brazíliában növekszik, Európában küszködik a Carrefour
Az Európában meglehetős kihívást jelentő körülmények ellenére elégedett a Carrefour…
Tovább olvasom >Közel felére esett vissza az élelmiszer-ipari innovációk száma 2007 óta
A Mintel piackutató cég szerint a 2024 januárja és májusa…
Tovább olvasom >