Forradalmi technológia az Arla Foods Ingredientstől
Új technológiát fejlesztett ki az Arla Foods Ingredients. A cég szerint a forradalmi újítás végtelen innovációs lehetőségek előtt nyitja meg az ajtót a tejtermék-szektor számára.
![](https://trademagazin.cdn.webgarden.io/wp-content/uploads/2021/12/milk-g2341cc4b2_640-300x200.jpg)
Az új technológia forradalmasítja a tejipart
A technológia fehérjékre bontja a tejet, lehetőséget kínálva ezzel a tudósoknak, valamint a táplálkozási és az egészségügyi szakembereknek, hogy újgenerációs tejtermékeket hozzanak létre.
A módszer, amelyet tejfrakcionálásnak neveztek el, lehetővé teszi az egyes „tiszta” tejfehérjék szelektálását. Az Arla úgy véli, hogy a technológia segítségével új szintre emelhetők a tápszerek és a sportban használatos táplálékkiegészítők, de olyan célcsoportoknak is fejleszthetők lesznek termékek, mint az idősek, vagy a különleges étrendet igénylők.
ESM
Kapcsolódó cikkeink
A Tej Terméktanács már 20 éve edukálja a gyerekeket
A Tej Terméktanács több mint 20 éve végez országos szintű,…
Tovább olvasom >Minőség és innováció a tejiparban
Az Alföldi Tej Kft. termékein a KMÉ-védjegy nemcsak presztízs, hanem…
Tovább olvasom >Tejtermelés és feldolgozás: az Európai Uniótól a magyar trappistáig
Az Európai Unió tejtermelése 2023-ban elérte a 160,8 millió tonnát,…
Tovább olvasom >További cikkeink
KSH: januárban 5,5 százalékkal haladták meg átlagosan a fogyasztói árak az előző év azonos hónapi értékeket
2024. januárhoz viszonyítva az élelmiszerek ára 6,0 százalékkal nőtt, ezen…
Tovább olvasom >Nagy Márton: A januári magasabb fogyasztói árszint átmeneti jelenség
Nagy Márton szerint elfogadhatatlan a magas élelmiszerinfláció, a kormány minden…
Tovább olvasom >NGM-szóvivő: január utolsó napjaiban már korrigáltak az árak
A KSH közlése szerint 2025. januárban a fogyasztói árak átlagosan…
Tovább olvasom >