Forradalmi technológia az Arla Foods Ingredientstől
Új technológiát fejlesztett ki az Arla Foods Ingredients. A cég szerint a forradalmi újítás végtelen innovációs lehetőségek előtt nyitja meg az ajtót a tejtermék-szektor számára.

Az új technológia forradalmasítja a tejipart
A technológia fehérjékre bontja a tejet, lehetőséget kínálva ezzel a tudósoknak, valamint a táplálkozási és az egészségügyi szakembereknek, hogy újgenerációs tejtermékeket hozzanak létre.
A módszer, amelyet tejfrakcionálásnak neveztek el, lehetővé teszi az egyes „tiszta” tejfehérjék szelektálását. Az Arla úgy véli, hogy a technológia segítségével új szintre emelhetők a tápszerek és a sportban használatos táplálékkiegészítők, de olyan célcsoportoknak is fejleszthetők lesznek termékek, mint az idősek, vagy a különleges étrendet igénylők.
ESM
Kapcsolódó cikkeink
Feltámadt a túró: újra hasít az amerikai tejipar
Közel húsz éve tartó csökkenés után újra felfelé ível a…
Tovább olvasom >Romániában terjeszkedik a Bonafarm Csoport
A Bonafarm Csoport megállapodást írt alá a holland multinacionális tejipari…
Tovább olvasom >Közel másfélszeresére nőtt a teljes tejpor értékesítési ára a nemzetközi piacon
A nyerstej termelői ára nemzeti valutában kifejezve 2025 áprilisában az…
Tovább olvasom >További cikkeink
Az OKSZ értékelése az élelmiszer inflációról
„Az élelmiszerek vártnál nagyobb (éttermi árak nélkül is 4,6 százalékos)…
Tovább olvasom >K&H Elemzői kommentár: A vártnál rosszabbul alakult az infláció
Bár a piac arra számított, hogy júliusban a 4 százalék…
Tovább olvasom >A FAO élelmiszerár-indexe enyhén emelkedett júliusban
Az ENSZ Élelmezésügyi és Mezőgazdasági Szervezetének (FAO) pénteki jelentése szerint az élelmiszer-alapanyagok…
Tovább olvasom >