Forradalmi technológia az Arla Foods Ingredientstől
Új technológiát fejlesztett ki az Arla Foods Ingredients. A cég szerint a forradalmi újítás végtelen innovációs lehetőségek előtt nyitja meg az ajtót a tejtermék-szektor számára.

Az új technológia forradalmasítja a tejipart
A technológia fehérjékre bontja a tejet, lehetőséget kínálva ezzel a tudósoknak, valamint a táplálkozási és az egészségügyi szakembereknek, hogy újgenerációs tejtermékeket hozzanak létre.
A módszer, amelyet tejfrakcionálásnak neveztek el, lehetővé teszi az egyes „tiszta” tejfehérjék szelektálását. Az Arla úgy véli, hogy a technológia segítségével új szintre emelhetők a tápszerek és a sportban használatos táplálékkiegészítők, de olyan célcsoportoknak is fejleszthetők lesznek termékek, mint az idősek, vagy a különleges étrendet igénylők.
ESM
Kapcsolódó cikkeink
Közel másfélszeresére nőtt a teljes tejpor értékesítési ára a nemzetközi piacon
A nyerstej termelői ára nemzeti valutában kifejezve 2025 áprilisában az…
Tovább olvasom >Csökkent a legtöbb tejtermék ára áprilisban
Az AKI PÁIR adatai szerint Magyarországon a nyerstej országos termelői…
Tovább olvasom >Csökkent a nyerstej exportja
Az AKI PÁIR adatai szerint Magyarországon a nyerstej országos termelői…
Tovább olvasom >További cikkeink
Provident: magyarok egyre nagyobb részének kihívás kijönni a jövedelméből
A magyarok egyre nagyobb részének kihívás kijönni a jövedelméből, a…
Tovább olvasom >GKI Elemzés: Mesterséges intelligencia a munkahelyeken: kik használják az AI-t?
Mesterséges intelligencia a munkahelyeken: kik használják az AI-t? A GKI…
Tovább olvasom >Továbbra is stabil a hazai munkaerőpiac
Továbbra is stabil a hazai munkaerőpiac, a foglalkoztatottak száma évek…
Tovább olvasom >