Forradalmi technológia az Arla Foods Ingredientstől
Új technológiát fejlesztett ki az Arla Foods Ingredients. A cég szerint a forradalmi újítás végtelen innovációs lehetőségek előtt nyitja meg az ajtót a tejtermék-szektor számára.

Az új technológia forradalmasítja a tejipart
A technológia fehérjékre bontja a tejet, lehetőséget kínálva ezzel a tudósoknak, valamint a táplálkozási és az egészségügyi szakembereknek, hogy újgenerációs tejtermékeket hozzanak létre.
A módszer, amelyet tejfrakcionálásnak neveztek el, lehetővé teszi az egyes „tiszta” tejfehérjék szelektálását. Az Arla úgy véli, hogy a technológia segítségével új szintre emelhetők a tápszerek és a sportban használatos táplálékkiegészítők, de olyan célcsoportoknak is fejleszthetők lesznek termékek, mint az idősek, vagy a különleges étrendet igénylők.
ESM
Kapcsolódó cikkeink
Európa legnagyobb tejipari szövetkezete jöhet létre az Arla és a DMK egyesülésével
Egyesülésre készül az Arla Foods nemzetközi tejipari óriás és a…
Tovább olvasom >Kevéssé változott a tejpiac
Az AKI PÁIR adatai szerint Magyarországon a nyerstej országos termelői…
Tovább olvasom >55 millió dollárt költ a brazil tejgyártásba a Lactalis
A francia Lactalis 55,3 millió dolláros (313 millió reálos) beruházással…
Tovább olvasom >További cikkeink
BCSDH: fokozni kell az erőfeszítéseket a klímavédelem terén
A BCSDH és a Deloitte legfrissebb klímavédelmi felmérése szerint a…
Tovább olvasom >Árrésstop árnyékában: így alakulnak a húsvéti bevásárlás költségei 2025-ben
Az idei húsvéti bevásárlási szezon igazi meglepetése nem a csokinyúl…
Tovább olvasom >Innovatív gombafehérjés desszerteket fejlesztett az Eroski
A spanyol Eroski áruházlánc a catering terén vezető Ausolannal, az…
Tovább olvasom >